BokyBoy 16331 Napisano Mart 24, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Biker-Boy je napisao: Ne sećam se ja te tranzicije, ili je stariji model 1999-2006 , ili je noviji model 2007 pa na dalje. Kontam da je ovo budževina. I ja sam mislio da je budzevina a onda su mi ovo rekli neki ljudi koji znaju više od mene i znaju za to, to je neki prelazni model, za neko tržište, zaboravih koje, ono u fazonu, daj da napakujemo šta je ostalo, da se ne baci, pitacu bas pa javljam. Verovatno ima i negde na Net-u nešto o tome, nisam guglao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnahonda 57 Napisano Mart 24, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: BL Motocikl: Honda CBR 1000RR SC59 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, PremieRacing said: Razumem i poštujem i ne predlažem i ne savetujem ništa, i ne znam uopšte zašto sam podigao par meseci godinu dana staru temu ali voleo bi da ti pogledaš, sedneš i probaš ovaj primerak...: Suzuki HAYABUSA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki HAYABUSA, 2007. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 26000 km, Beograd. Cena 6.000 € - Motori - Polovni Automobili Ne poznajem prodavca i ne reklamiram motor, ali po meni ima u osnovi promenjeno ono što je potrebno za udobnu vožnju warp brzinama. Ravan i podignut korman, sedište se uradi prema ličnim potrebama, neki malo povišen vizir i ovaj motor je travel beast. Hvala na sugestiji, ali jednostavno nije mi motor legao iz nekog razloga i to je to, bice da sam navikao na Hondu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar2507 0 Napisano Avgust 6, 2021 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Da li ima neko da prodaje delove za B Kinga. Plastike, mali dekli(poklopac) do anlasera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano Maj 20 U prolazu, 44 postova Motocikl: BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam o kupovini suzukija hayabuse u pitanju je prva serija 2004 godiste pa ako neko ima savet na sta obratiti paznju pri kupovini koje su mane motora okvirne cene odrzavanja potrosnja i slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16331 Napisano Maj 21 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Pelee je napisao: Razmisljam o kupovini suzukija hayabuse u pitanju je prva serija 2004 godiste pa ako neko ima savet na sta obratiti paznju pri kupovini koje su mane motora okvirne cene odrzavanja potrosnja i slicno Potrosnja od 5L do 10L, to zavisi samo od tvog stila voznje, generalno motor nema mana, zavisi od konkretnog primerka koji ces naci jer su svi ubijeni i presli XY kilometara, cene odrzavanja maltene iste kao i za neki drugi motor slicne klase. Srecna kupovina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...