Bruno 68 2712 Napisano Januar 1, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Da ne tupim mnogo, treba mi plan / predlog putovanja ferry bout - om iz Turske (voleo bih iz Izmira) u Grcku. Da ne peglam istim putem nazad za Beograd. Takodje bi bilo dobro da se da predlog vremenskog perioda putovanja kroz Tursku (april - oktobar). Nije mi zelja da se kuvam. Da ne bude zabune, putujem ja tamo cesto ali avionom, rent a car. A to je sve pod klimom. Motorom je to druga prica iako se ima letnja oprema. Citao sam o raznim akrobacijama ali me interesuje da li je neko koristio neki komercijalni vid prevoza, posto putujem sa suprugom. A i to je dovoljno jer nemate pojma koliko je dugo vec ubedjujem da je niko nece "pojest". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9091 Napisano Januar 1, 2020 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sad u septembru i mislim da je septembar neka mera, nije prevruce, bar nama nije bilo, oktobar ne znam kakav je, nisam ga ni uzimao u razmatranje.Išli smo iz Canakkalea za Kilitbahir.Po meni najznačajnija prednost je što je plovidba kratka, a kada prodjes u Evropu, dobar deo puta se voziš pored mora i stvarno je lep osećaj, iako predeli nisu neki od kojih zastaje dah.. Cena je smešna, ne znam koliko je tačno za dvoje i motor, ali je zaista zanemarljiva.Evo par slika, koje imam u telefonu..Sent from my SM-N950F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa oba su koliko vidim u Turskoj ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9091 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa oba su koliko vidim u Turskoj ??? Pa jedan je u evropskom delu Turske, a drugi u azijskom.. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 11, 2020 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan On 1.1.2020. at 10:48, ProMaster je napisao: Cena je smešna, ne znam koliko je tačno za dvoje i motor 20TL za dve osobe i motor, tj oko 200 dinara Stvarno mizerna cena. Makar bilo pre godinu i po dana...ako nešto nisu menjali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, ProMaster je napisao: Pa jedan je u evropskom delu Turske, a drugi u azijskom.. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Naslov ove teme: "Ferry Turska - Grcka" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9091 Napisano Januar 11, 2020 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Naslov ove teme: "Ferry Turska - Grcka" Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Samo lagano, Ovaj predlog je veoma dobar: 1) ne vracam se u Istambul 2) iz Izmira putem E87 do Canakkale (dvorac canak to je ona drvena posuda koju su koristili cobani sa sir i kajmak, te nije bilo zgodno prdnuti u istu) 3) prelaz na Evropsku stranu pa preko grada Kasen (poznat po gurmanskoj kuhinji) prema Alexandropoliju (autoput prema Solunu a ima mogucnost za skretanje na Thassos) Svi znamo za odredjene tenzije ove dve zemlje tako da svaka saradnja i mogucnost nudi nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9091 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mozda najbitnije od svega je da se pripremis na granice, narocito Tursku.. Za njih čekanje od 2,3,4h nije nešto što je uznemirujuće.. ja sam čekao skoro 2h na ulazak u TR (ispred mene par auta), ali sam u povratku prošao kao da granica nema..Izmir izbegavaj onaj divlji deo iznad bulevara i sve će biti cool. Prosetaj pored mora, ima lep park, par restorana sa pristojnom klopom..Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Januar 13, 2020 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Tursku sam obilazio motorom 1996-97 pa ne znam koliko je danas aktuelno. Naime, trebao bi da postoji trajekt Izmir-Atina. Ali ako hoces da prelazis kod Dardanela (kao sto predhodni postovi navode), na potezu do trajekta imas Troju i Galipolje kao turisticke destinacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...