vecko9 0 Napisano Maj 24, 2008 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako... Zovem se Vedran i imam 22 god i ne vozim nista na 2 tocka Volim motore i odavno mi je bila zelja da se oprobam u tom smislu al sam sve nesto odlagao i nikako da kupim neki skuter recimo, za pocetak... A i ona relacija roditelji-motor nije bas idealna al to u ovim godinama vec nije toliko ni bitno zar ne Ali naidjoh na ovaj vas forum i odlucih da se ozbiljno pozabavim nabavkom motora. Moram reci da mi se jako svidja i da ima bas korisnih stvari i da se ne svadjate mnogo u postovima (koliko sam za sada procitao) i to mi se jako cenim. Uglavnom, ove sezone cu sigurno polagati za A,a sledece cu kupiti neki dvotockas. Jos sam u nedoumici da li prvo neki skuter (iako nisam potpuno bez iskustva sto se toga tice) ili neki KLE500 ;D ... Eto,toliko od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! P.S. Svadje uglavnom nema, dok ne krene prica o BMW-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Maj 24, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! P.S. Svadje uglavnom nema, dok ne krene prica o BMW-u Pozdrav Vedrane! PS Ko pominje BMW?! :o ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav pozdrav,nemoj skuter,udri na vise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecko9 0 Napisano Maj 24, 2008 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da mi stajete na muku sa BMW-om. Zaljubljenik sam u BMW automobile (i vozim jedan),lako ce se ta ljubav prebaciti na motor Nego su skupi nesto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister No 0 Napisano Maj 24, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Vedrane i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, a BMW vredi svaki dinar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Moj ti je savjet, skuter samo ako ces ga pretezno vozat po gradu i to bar 250 kubika! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecko9 0 Napisano Maj 24, 2008 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam odvojenu temu na http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=19433.msg254011#msg254011 pa mi tu odgovorite,da posluzi tema jos nekome. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Vedrane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 109 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobrodosao,a to sto se tice roditelja svi mi skoro smo imali problema mozes slobodno uzeti kawu i pamet uglavu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakav skuter,bilo sta samo da ima saltas... ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...