Nele11 2452 Napisano Decembar 21, 2019 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam OBD scan tool.Moze se citati/brisati greske sa njim i citati podatke u realnom vremenu.Moze se koristiti za sve modele automobila koji imaju OBD2 prikljucak.Ja sam ga koristio kod mene na autu radio je ok. Poklanjam endoskop za telefon, vodootporan, nikada ga nisam upotrebio.Radi samo na telefone koji imaju OTG.Duzina cini mi se je 2m.Imam negde i instalacioni disk(za kompjuter) 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da se prijavim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 21, 2019 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Za sta si zainteresovan? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Godilo bi mi i jedno i drugo, ali da ne budem alav, uzeo bih OBD, a neka neko drugi uzme stetoskop ako mu treba. Ako bas nema zainteresovanih, udomicu ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Decembar 21, 2019 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Svaka čast za gest..... Evo ja se prijavljujem za stetoskop,jer uvek nešto čačkam gde nemam prilaz oku i dobro bi mi baš došao... Kako da te kontaktiram za dogovor. Pozdrav Naravno imam tel.LG V20 koji podržava OTG..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1987 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 1129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!Veoma korisne alatke.Ja imam ovu isb kamericu i veoma sam zadovoljan.Uzeo kod alijeSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci stvarno sa ovim mogu da se obrisu greske? Ja mislio magla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 21, 2019 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Moze naravno.Ja sam kupio malo bolju verziju ovoga(za svoj auto)i isplati se.Cak mozes i preko telefona da brises greske.Ja kada idem na neki dalji put ubacim obd citac i lap top za svaki slucaj Otisloooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pisi na PP sta i kako dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9837 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 1028 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Instaliraš na telefon Torque i radi sve to bez problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da, ja koristim Torque Lite. Radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...