Pafantom 0 Napisano Decembar 18, 2019 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L2 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudiVozim Suzuki GSXR 1000 L2 i prepravio bi korman zbog udobnijeg polozaja sedenja jer planiram malo da putujem sl godine sa njim.Sad neko ce reci da kupim drugi tip motora, ali volim “R”-a i dok ne skupim lovu za jos jedan touring motocikl moracu ovakk da se mucim Jel moze neko da me uputi gde mogu da nadjem delove za tu prepravku.Koliko znam idu druga kociona creva, sajle, most, drzaci kormana i sam kormanHvala Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano Decembar 19, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ostao je meni od bivše K9 1000 ke. Jedino ti trebaju još duža kočiona creva,mislim da imam i njih negde(pancirna). Kod mene je to ovako izgledalo: Most tjst trougao je LSL a guvernala je Renthal 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pafantom 0 Napisano Decembar 19, 2019 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L2 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas siguran da li sam ti poslao poruku u inbox, ako nista nije stiglo ostavi mi broj ili me kontaktiraj na 0638808085 pa da se dogovorimoSent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...