Nešo Caponord 38 Napisano Decembar 15, 2019 (promenjeno) U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Temu otvaram kao neko ko dugo već vozi ovaj motor i ima veliku armiju ljudi vec okupljenu oko njega, takođe pored ove teme postoji i Viber grupa Caponordisti na kojoj se isto tako mogu razmeniti iskustva! Promenio Decembar 15, 2019 član Nešo Caponord 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Decembar 15, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Želim da istaknem da je u organizaciji Caponordista organizovano jedno malo okupljanje na nivou Balkana, koje je okupilo sve naše okolne susede! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Decembar 15, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Gospodine Predsednice svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 15, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan upoznao sam jednog slovenca na vrhu transalpine ,vozi kaponord.Ima 65 godina i vozi odlično,koferi fabrički ,tank torba i ostalo.Gume mitas 08 i brate pegla po krivinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 15, 2019 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, sasa ns 1 je napisao: upoznao sam jednog slovenca na vrhu transalpine ,vozi kaponord.Ima 65 godina i vozi odlično,koferi fabrički ,tank torba i ostalo.Gume mitas 08 i brate pegla po krivinama. Koji Caponordista ne pegla po krivinama? Elem, još jednom bi, na ovom forumu, napisao da je Caponord nepravedno zapostavljen motor i obeležen kao loš. Verovatno ce u temi biti dosta pisanja o tome a mi smo tu da vam prenesemo sva naša lepa iskustva, kojih ima jako mnogo, i loša, koja su retka. A čekamo da nam se javi i Slovenac sa TransAlpine i da čujemo i od njega koju.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Decembar 16, 2019 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Caponordisti.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Jun 11, 2020 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mali skup 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Jun 11, 2020 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Jun 11, 2020 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja oglasim, kao domacin druzenja. U "dve reci" smo dogovorili druzenje kod mene kuci,u Mladenovu (nadomak Backe Palanke) , i napravili mini skup Caponordista. Bilo nas je sa svih strana, Tibor-Backi Vinogradi, Surla-Becej, Srdjan-Zemun,Srecko-Kragujevac, Sezan-Čepin (HR), Dario-moj sugradjanin, svi sa ETV1000 i Jugoslav iz Obrovca sa Caponordom 1200. On je malo kasnio ali se ipak pojavio. Uz "zdrav divan", dobru rakiju i rostilj, smo odradili mapiranje tri motora i jedan pregled zadnjeg ogibljenja. Dan nam je bio kratak, bar meni, a sad u Julu imamo okupljanje na Kopaoniku, tacnije 03.-05. Jul gde ocekujem da nas bude malo vise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jun 14, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera momci,samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Jul 7, 2020 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 7, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Proteklog vikenda se odrzao drugi po redu skup Caponordista. I ovog puta smo se okupili na Kopaoniku u hotelu Chalet gde smo se druzili, vozali i uzivali tri dana. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Bar nešto pametno ovih dana ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 8, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine nam, zbog aktuelne sittuacije, nisu dosli drugari iz susednih zemalja ali su bili uz nas najčešće preko video linka. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 13, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jul 13, 2020 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo Top, lepo je bilo imati Caponorda, i biti na Kopaoniku tog vikenda.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prošli vikend nismo bili lenji nego smo se lepo organizovali i na najbolji mogući način iskoristili Miholjsko leto, u vožnji i druženju. Stara ekipa Caponordista, sa par novih momaka, se okupila u Baljevcu kod domaćina Neše i njegovih drugara iz Moto Kluba PREDATORI. Ja sam krenuo u subotu oko 8 put Bijeljine gde su me čekali Boro i Sežan i odatle pravac Rudnik. Na Rudniku je bila ekipa koju su činili Ljubiša, Srećko, Maxa, Ivica. Tu smo se našli kao po dogovoru, u 10 minuta. Popili kafu, ispratili par GS-ova, Multistrada, Africa, R-ova i krenuli dalje. U Preljini nam se pridrušio Mišo i gas ka Baljevcu. Ibarska -klasika, malo gužve, malo obilaženja, nismo kršili propise i tako stigli do Mataruške Banje gde nas nestrplivo čeka Igor i pokazuje rukom na sat, kao gde smo, kasnimo, vozimo kao babe... On je inače stari Caponord-ista a sad je na VFR 800 pa smo ga razumeli, brža mašina. I tako nas devetorica stigosmo do Baljevca gde su nas Predatori nestrpljivo čekali ispred klubskih prostorija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Octobar 13, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam zavidim... Oduševljen sam ovim spravama i redovno vas pratim. Bravo! Послато са SM-N960F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 150 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan @Bokes nisi jedini Izgleda da su to odlicne masine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Octobar 13, 2020 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Octobar 13, 2020 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan85 121 Napisano Octobar 14, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zvecan Motocikl: Aprilia Caponord 1000, Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno drustvo, jaka ekipa. Ponosan sam sto sam deo Kaponordista. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 14, 2020 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Баш сам прошао туда у суботу. Другар са Tracer-ом и ја са Fazer-om. Видех весела екипа. Браво за вожњу и дружење. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...