Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 13, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj beli iPhone 7 128GB. Baterija je 80%. Nikad punjen do kraja nikad pražnjen do kraja (tako da je to samo softwerska informacija zbog mog načina održavanja baterije) i uvek sa originalnim punjačem i kablom. Kad je na punjenju ne koristim telefon jer se tada najviše oštećuje baterija. Telefon je sim free sa VIP-a. Ima manjih oštećenja. Jedini put kad nije bio u silikonskoj zaštiti mi je ispao, vidi se na slikama. Telefon prvi put oglašavam Na telefon dajem tri meseca radne garancije. Ukoliko se bilo šta desi sa softwerom, baterijom, zvučnikom ili mikrofonom ja snosim trošak. Dolazi u originalnoj kutiji, sa originalnim punjačem i kablom. Mislim da je 22.000 din korektna cena.To je cena 32GB po oglasima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11613 Napisano Decembar 14, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Urban Cruiser je napisao: Baterija je 80%. Nikad punjen do kraja nikad pražnjen do kraja (tako da je to samo softwerska informacija zbog mog načina održavanja baterije) i uvek sa originalnim punjačem i kablom. Kad je na punjenju ne koristim telefon jer se tada najviše oštećuje baterija. Brate moj kako uspes ovo,pa ti si njega kupio ne on tebe da budes njegov rob-traje dok traje,potrosna roba,ja kad bih ovo ispostovao 1 dan tacno bih se roknuo-tebi svaka cast. 1 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 14, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Supruga i ja koristimo samo Apple uredjaje, više zbog potrebe nego kaprica. A radim iz stana. Zbog toga svuda imamo pokačene usb-lighting kablove i nije mi teško da se držim jednog od saveta proizvodjača. Ima tu dosta propusta kod njih, posebno oko baterija pa je to i krucijalno za dug vek proizvoda. Evo, pre neki dan mi je puklo staklo Apple Watcha zbog nabubrene baterije. Poznata boljka svih njihovih satova. Poludeo sam ali mislim da sam i sam kriv jer ga nisam punio po preporuci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Decembar 14, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je star? Procenti battery health-a opadaju s godinama korišćenja kako god ga punio, nema tu neke velike mudrolije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 14, 2019 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ako je informacija od koristi, evo i moj Iphone 7 posle 2 godine pokazuje bateriju na 84%...i svakako izdrži jedan dan sa konstantnim drndanjem.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 14, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je star? Procenti battery health-a opadaju s godinama korišćenja kako god ga punio, nema tu neke velike mudrolije. Star je dve ipo godine. Ako je suditi po preporukama i uputstvu proizvodjača, nije baš tako. Navodno, kapacitet brže opada ukoliko se često prazni do 0% i puni do 100%. Imam 6 godina star iPad Air 2, koristim ga i punim svaki dan. Kod njega je BH na 80% već tri godine. Ali da ne ulazimo u tu tematiku.... nisam stručnjak, samo sam bio dokon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 16, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pregledao sam oglase. Malo je 7-ica na 128GB a cene 32GB su više od moje. Još uvek je oglas samo na forumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5480 Napisano Decembar 16, 2019 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan To je zastitno staklo puknuto ili ekran? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 16, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ekran. Mada sad kad si me pitao, imao sam staklo ali mislim da sam ga skinuo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 17, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo lcd panel pukao(ekran),vec staklo telefona.Ono je 1200 dindzi,nista strasno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 18, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Nije LCD, u pravu si sashac... mogu i to da popravim ili da korigujem malo cenu. 21.000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 23, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan 18.500 sledećih 24 sata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 29, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Imam još 2 iPhona na prodaju, svi su moji lično:- iPhone 7 beli (oglašen) 150€- iPhone SE crni 100€- iPhone X klavir crni 550€ Uz sve to prodajem Apple Watch Series 2 pukao ekran ali i dalje radi: 50€ Apple IMac 27” 2009. 8GB (bežična tastatuta, žični miš) - 750€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike od sata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 30, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike od sata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Januar 2, 2020 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 16, 2020 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan iPhone 7 prodatDa dodam da ima oko 20 narukvica za Apple Watch. Sve zajedno 40€ pojedinačno po 500din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Januar 16, 2020 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Koji applewatch? 38, 40, 42mm... Ne zezam nego je bitno zbog sirine narukvice. Ne pasuje vice versa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 21, 2020 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Koji applewatch? 38, 40, 42mm... Ne zezam nego je bitno zbog sirine narukvice. Ne pasuje vice versa42 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...