vasa 31 Napisano Maj 31, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je do male promene! Nece biti samo ozvucenje od 10.000w, vec profi bina sa ozvucenjem od 50.000w ;D(ista ta bina je bila na prvom skupu u sd i sad kod extrema) Svirace i VATRENA VODA uz gore pomenute bendove Ima jos dosta iznenadjenja ali to ce ostati mala tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza obecava ;D http://www.hidmet.sr.gov.yu/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klan 0 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan bre vaso posle toliko slika i lobiranja bio bi red da dodju bas svi i stari i novi drugari koji nikad nisu videli kako izgleda sljunkara u kovinu a kamoli ludnica posle toliko jeftinog piva izvini ovo je bilo jace od mene ;D : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan bre vaso posle toliko slika i lobiranja bio bi red da dodju bas svi i stari i novi drugari koji nikad nisu videli kako izgleda sljunkara u kovinu a kamoli ludnica posle toliko jeftinog piva izvini ovo je bilo jace od mene ;D : ;D ;D ;D Mislim da ce u Subotu Kovin imati dve lunice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa moto kluba FREE RIDERS iz Smederevske Palanke je spremna da u velikom broju poseti bracu bajkere iz Kovina. Vidimo se, Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa moto kluba FREE RIDERS iz Smederevske Palanke je spremna da u velikom broju poseti bracu bajkere iz Kovina. Vidimo se, Pozdrav. Radujemo se Vasem dolasku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan hoce li biti kakvog zajednickog odlaska na primer iz novog sada ili zrenjanina ,ja najverovatnije dolazim pa mogu nekoga usput da pokupim Dodji po mene idemo za Zr ako tamo bude hteo da se prikljuci dobrodosao je ,i naravno cestitke za novoosnovani klub neka je sa srecom ,vidimo se !! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na cestitkama Dobro nam dosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vaso od kad do kad zurka traje? I jel mogu da dodju i oni koji vole motroe a nemaju.. :) Pozdrav vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Jun 7, 2008 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Lep pocetak.Zelim vam uspeha za sada a i u buducnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxi69 3 Napisano Jun 7, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam resio da dodjem, kad ovo vreme upropasti sve.Ocekuju se pljuskovi tako da sam odustao.Mozda sam i pogresio ali nebi da rizikujem, cucemo od ovih sto ce ici dal su pokisli.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 7, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan upravo sam se svratio pa da stavim slike i malo prokomentarisem,mesto za susret je jeko lepo sredjeno i uredjeno,dobra organizacija svaka cast i primer da se susret ili zurka moze da se organizuje i da sve lepo protekne a da ulaz bude dzabe i pice i pljeskavice po minimalnoj ceni a takodje i profesionalna bina,ima jedna zamerka sto nisu svi dobili paprikas kada smo mi bili dosli paprikasa nije bilo ali nema veze sve je uredu nismo dosli da bi jeli vec da bi se provozali i druzili,meni je ova voznja bila jedna od lepsi i provod moram da se zahvalim za to arnoldu i makiju evo slika od nasi motora kada smo stigli moj makijev arnoldov i makijevog oca evo malo okoline a ove slike su u zrenjaninu po povratku u centru zrenjanina smo bili atrakcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Vasoooooo,daj slike bre... i josh jednom,chestitam na uspehu...tako se to radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se oglasim bilo je super lepa organizacija cene pica i klope ok ,lepo organizovan skup sve u svemu dobro smo se provozali Maki ,motoras Makijev cale i ja bilo super.Slike okaciću koju eto da vidite malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 8, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna lokacija za skup, solidna organizacija (VASO! Di bre sa onakvom sherpicom gulasa da nahranis sve one ljude?), korektne cene klope i pica. Ja ce dodjem opet! Inace moram da se zahvalim Arnoldu i motorasu na druzenju i voznji (napomena za sve: sta god radili, ne dozvolite da vam motoras diktira tempo voznje! :D ). Kao sto mi Arnold rece- moracemo sto pre to da ponovimo. P.S. A da ste videli situaciju u centru ZR. Parkirali Arnold, motoras i ja masine, kad ono- ekskurzija! Za minut se okupilo milion klinaca oko nas. " a koliko ide? Jel mogu da dam gas? koliko ga vozis? za sta sluzi ovo?...". E, da, i saznao sam da je pored dva Suzukija ipak motoras-ev Kawasaki "najmocan!" P.P.S. Arnolde, kaci bre te slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan ii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan ii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika ! Vaso jel gulas bio lep mi taman stgli kad ono nema vise al tako je imao lep miris a ukus mozemo samo da pogodimo ;D Sala naravno da nismo isli da jedemo nego da se provozamo i druzimo,vidimo se i dogodine evo vam ljudi primer kako se moze uraditi skup a da bude Dž. Svaka cast jos jednom. A za motorasa uuuu bratee kad je on poceo da diktira tempo ja i maki smo najebali kad ono maki ga pretekne nekako kaze njemu ejjj jesi ti dobro kaze motoras kasnije kad smo stali malo da produvamo masine hehehehe :D :D Extra lik! Pozzz i sto pre da ponovimo voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 8, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike druze! Tako se to radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 8, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D :D :D :D :D :D . bas vam je bila dobra ideja to sto ste svakom ko je dosao sa motorom dali podmetac za nozicu bas ste se dobro setili,ovako na svakom susretu trazi konzerve,plasticne case i flase da bi podmetuli pod nogu da motor nebi propao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da Vam se svima zahvalim na dolasku i lepom druzenju. Ovo nam je prva zurka pa je mozda i bilo nekih propusta(ISPRAVLJAMO PRVOM PRILIKOM) Sto se tice gulasa bilo ga je 120kg, ali ste ocigledno okasnisli (SLEDECI PUT PRAVIMO 240kg ) Bilo je i riblje corbe nesto kasnije. Iskreno smo se trudili da Vas ugostimo i da se prijatno osecate.Nadam se da smo uspeli u tome. Kasnije malo kacim slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika sa pripreme moto zurke,doceka gostiju........ Sa svirke sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sinoc do Kovina i super sam se proveo. Svaka cast domacinima!!! Nadam se da ce Klan i Viki da postave slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...