vasa 31 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan 07.06 Subota u Kovinu MK Margum organizuje Moto zurku na divnom jezeru "SLJUNKARA" 10h otvaranje kampa,prijem gostiju uz domacu rakijicu! Program: Takmicenje u kampu Dodela nagrada i zahvalnica Defile kroz grad Besplatan gulas Besplatna riblja corba Rock koncert(ozvucenje 10.000w) Bendovi: Retro look,Static,lokalni bendovi Cene: Ulaz besplatan! Ulaz besplatan i za prodavce moto opreme! Pivo 50 din. 0,5l Jelen (toceno) Sokovi 0,33l 60 din. (limenka) K.Voda 40 din. itd. MK Margum je tek osnovan klub, cilj ove zurke je prvenstveno druzenje i da Vam pokazemo kakvi smo domacini Svi ljudi dobre volje su dobrodosli! Za sve informacije vezane za zurku mozete kontaktirati 065/800-5090 Vasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na otvaranju kluba,i dobro oladite pice,stizemooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slicica ambijenta gde ce biti zurka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na otvaranju kluba,i dobro oladite pice,stizemooooo Hvala druze Pice ce biti hladno,atmosvera usijana ;D Ocekujemo Vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mesto za zurku je extra,,,,evo jos jednog primera da nemora da se naplacuje ulaz.. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan vaso pa zar treba da pricamo kako je to mesto nesto najlepse drugo ekipa ozbiljna dobri ljudi i sta dalje dolazimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan vaso pa zar treba da pricamo kako je to mesto nesto najlepse drugo ekipa ozbiljna dobri ljudi i sta dalje dolazimo ;D Ocekujemo Vas u sto vecem broju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vidim mesto je lepo, jedino shto isti dan ma zurka i u kucuri,ali ...tamo sam vec bio proshle godine,tako da.....red je na Kovin...srecno sa klubom i sve najbolje...vidimo se, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klan 0 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan znaci moram i kod vas ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Dolazio sam na kupanje tu i mesto je ne lepo nego predivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Dolazio sam na kupanje tu i mesto je ne lepo nego predivno Tebe ocekujemo sa opremom i gospodjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Maj 22, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam i ja po nesto,posto sam i ja jedan od organizatora te zurke. Ovako posle dugo godina resili smo da napravimo nesto za nas i sve ljude dobre volje,koji ce doci i videce kakvi smo domacini . Lokacija je zaista predivna,i mi kao pojedinci smo ja mislim zaista ljudi na mestu. Ulaz na zurku ce biti besplatan,kao i klopa. Vasa jeste da mi je drugar,ali pravi najbolju riblju corbu na svetu. Mi cemo se zaista truditi da napravimo dobro druzenje,sto ce videti oni koji ce tog dana biti prisutni. Nadamo se da cete nas podrzati,i doci u sto vecem broju,a mi cemo vam zaista biti zahvalni,jer ste nas podrzali i dali tu cast da vas ugostimo... Ako vas nesto zanima,imate Vasin broj,i moj koji je 064 9592869 Ivan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Maj 24, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Uf kako lepa lokacija. Pa ce da vidimo da dodjemo. Ti si se vec pokazao kao dobar domacin, tako da nesumljam ni u ovu zurku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Uf kako lepa lokacija. Pa ce da vidimo da dodjemo. Ti si se vec pokazao kao dobar domacin, tako da nesumljam ni u ovu zurku!!! Hvala na lepim recima Izvolite dodjite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lele kakvo mesto,ovo je super.Planiram da dodjem... A gde je to tacno kada se naidje od Smedereva,prema Pancevu ili prema Beloj Crkvi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 26, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kovincima, rado bih dosao ali los datum ste odabrali, isplaniran mi je Lazarevac!! No u svakom slucaju dobar provod Vam zelim!!, Spec Pozz za brata ACU, Dragana (velikog) i Novicu (malog) !!!! ;D p.s. Vidimo se u Beloj Crkvi ili dogodine u Kovinu!! p.p.s Aco mnogo si rano u Jagodini budio narod hehehehe prenesi te mu poruku) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Lele kakvo mesto,ovo je super.Planiram da dodjem... A gde je to tacno kada se naidje od Smedereva,prema Pancevu ili prema Beloj Crkvi? Mesto je bas u Kovinu! Bice ispisano po putu na prilazima Kovinu iz svih pravaca do same zurke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kovincima, rado bih dosao ali los datum ste odabrali, isplaniran mi je Lazarevac!! No u svakom slucaju dobar provod Vam zelim!!, Spec Pozz za brata ACU, Dragana (velikog) i Novicu (malog) !!!! ;D p.s. Vidimo se u Beloj Crkvi ili dogodine u Kovinu!! p.p.s Aco mnogo si rano u Jagodini budio narod hehehehe prenesi te mu poruku) ;D Svi pozdravljeni, Aca iskritikovan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexxx 0 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan Izbiste mi 250€ za registraciju ;D ;D, ali ako je za dž onda budem došo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Izbiste mi 250€ za registraciju ;D ;D, ali ako je za dž onda budem došo. He,he... Samo ti dodji i isplatice se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan hoce li biti kakvog zajednickog odlaska na primer iz novog sada ili zrenjanina ,ja najverovatnije dolazim pa mogu nekoga usput da pokupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Maj 29, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece MZ, isplaniran mi Lazarevac, a tako bih dosao, cini mi se da je mesto veoma lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djagi 0 Napisano Maj 30, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: TS-BGD Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam od prilike skontao ko je ko,videli smo se u Jagodini.Vasa predpostavljam ko je,a Aca je sedeo kod nas,pili smo pivo ispred satora i pricao nam je o skupu.Sad mi javlja drugar da su se videli u Smederevu i da Aca pravio riblju corbu,odlicnu.Racunam da se vidimo i u Kovinu i bolje upoznamo.Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 31, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam od prilike skontao ko je ko,videli smo se u Jagodini.Vasa predpostavljam ko je,a Aca je sedeo kod nas,pili smo pivo ispred satora i pricao nam je o skupu.Sad mi javlja drugar da su se videli u Smederevu i da Aca pravio riblju corbu,odlicnu.Racunam da se vidimo i u Kovinu i bolje upoznamo.Pozdrav svima Aca i Ja nije isto ;D Iz iste smo price, ali dva razlicita lika Inace r.corbu u Sd-u smo pravili Perka i Ja Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...