Eol 995 Napisano Mart 13, 2021 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Novuslep motor, nek te lepo sluzi i uvek kuci nasmejanog vrati.Puno lepih km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Mart 13, 2021 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 3. 2021. at 17:04, Eol je napisao: @Novuslep motor, nek te lepo sluzi i uvek kuci nasmejanog vrati.Puno lepih km.Hvala Radujem se novim, lepim, laganim voznjama i uzivanju.Sent from my SM-N980F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1735 Napisano Mart 13, 2021 Никад не једи жути снег!, 768 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Све ће бити у реду, знам из личног искуства само напред и полако... И све, све, ал' да пређеш с' коња на магарца, то не разумем... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 995 Napisano Mart 13, 2021 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Novus procitao sve sto si napisao u temi...meni zamalo da se isto to dogodi.Vracao se sa posla, umor ,poznat put pa se valjda covek opusti i popusti koncentracija,Poceo da ispravljam krivinu(skoro da sam sisao na zemlju pored puta)i u poslednjem trenutku odreagujem.Sreca nisam isao brzo a krivina je blaga i dugacka. Sve se dobro zavrsilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Mart 13, 2021 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 3. 2021. at 17:28, Влајко je napisao: Све ће бити у реду, знам из личног искуства само напред и полако... И све, све, ал' да пређеш с' коња на магарца, то не разумем... Vozim honda automobile, 3 sam ih promenio, pa mi Honda srasla srcuSent from my SM-N980F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Mart 13, 2021 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 3. 2021. at 17:31, Eol je napisao: @Novus procitao sve sto si napisao u temi...meni zamalo da se isto to dogodi.Vracao se sa posla, umor ,poznat put pa se valjda covek opusti i popusti koncentracija,Poceo da ispravljam krivinu(skoro da sam sisao na zemlju pored puta)i u poslednjem trenutku odreagujem.Sreca nisam isao brzo a krivina je blaga i dugacka. Sve se dobro zavrsilo.Hvala bogu!Sent from my SM-N980F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Mart 21, 2021 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji put kada sam reg.motor, sada.vec 2 godine ima tome, pravili su mi problem zbog auspuha koji je bio stavljen umesto fabtickog......sada mi se priblizava rega novom, a isto mu je namunjen auspuh. Interesuju me iskustva, prolazi li se tehnicki, ili su zaista dosledni u primeni pravilnika i odbijaju?Sent from my SM-N980F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10781 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 3451 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upravo videh novu mašinu... lepa 'ondica...puno km. sa njom želim... Pusti te provincijalce, Beogradske... samo zakeraju! Dodji u urbanu sredinu, Evropskijeh shvatanja na tehnički uradak... Šala, naravno! To je pitanje za kolegu @bdada... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15848 Napisano Mart 21, 2021 moto merkat °°, 4985 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan hm sve zavisi, jos uvek se negde moze "provuci" mada i to "namunjen" nije bas precizno u cemu je problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...