drs 16207 Napisano Decembar 10, 2019 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Digitalni slušni aparat – komplet od dva uređaja OTICON RIA2, MiniRite 312WL. Komplet je kupljen juna 2016. kod Audiovox-a u Beogradu za 1200EUR. Korišćen je sporadično tokom druge polovine 2016. godine i u perfektnom je stanju. Džaba stoji, baka nikada nije prihvatila da ih koristi. U cenu uređaja (700 EUR) su uključeni i rezervni ulošci kao i baterije za više od 6 meseci korišćenja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2251 Napisano Decembar 15, 2019 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video sliku reko aj malo da podignemo temu Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6151 Napisano Decembar 15, 2019 Drug član, 3023 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan -Kako ste zadovoljni novim slušnim aparatom? Šta kažu ukućani? -Nisu ga još primetili, ali sam ja zato tri puta promenio testament. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...