bane45 0 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan U potrazi sam za Hondom VFR 800F1pa ukoliko neko ima(a zeli da proda) ili moze da preporuci neki primerak neka me obavesti.Prednost ima motor u crnoj boji. :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 21, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovakav? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jebi ga, onaj plavi kod Cveleta je bio do jaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je neverovatno, toliko je dugo stajao i bas kad si ti hteo da ga kupis ono covek ga prodao. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Nije mu odgovarala boja, hoce covek crni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18260.0 Ovde je bio u ponudi jedan VFR a posto sam delimicno bio zainteresovan poslao sam coveku PM a on mi je odgovorio ovako: cena je 5000eur...ako vidis cene u inostranstvu,sve stavis na papir,preracunas se videces da je to to.. pozdrav, p.s.ako te zanima nesto vise tel je 063/770-22-33 Toliko ti mogu pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane45 0 Napisano Maj 22, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: NBG BLOK 45 Motocikl: Yamaha Fz 8 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Za plavi sam zakasnio za jedan dan ali ima Cvele jos dva komada u Italiji pa ako nista ne nadjem dotle cekacu da ih dotera. Hvala svima na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Os skuter za prvu pomoc ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 1, 2008 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prodaje moj drugar, smorio se kad je video mene i drugara kako smo pali sa motora. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_user&userid=3007&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...