misa-pei 6735 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Carisma, 1998. godište (ili prva registracija), 1800ccm, odlično radi motor, ne troši ulje. Menjač odličan, manuelni, 5 brzina. Pristojno očuvanan enterijer, malo se rašila sedišta. Klima i grejanje rade. Ne radi: -kočnice (izgleda da je propao glavni kočioni) -ABS -daljinsko zaključavanje gepeka -brzinomer -prsla šoferšajbna -pukla sajla za otvaranje poklopca motora, pa se otvara spolja -anlaser (bendiks) ume da zeza kad je hladno. Treba da se remontuje, sada radi. Limarijski ne valja: -donji deo krila (u principu s obe strane) -nazad je malo udaren, zamazivao je neko, ja sam ga terao tako. Poklopac gepeka je netaknut -prednji i zadnji branik naprsli. Ne fale delovi Valja: -nova benzinska pumpa, radila 15 minuta. Imam račun i kutiju -patos i sve ispod je odlično -gume zimske, veoma dobra šara -odlično se ponaša na putu -lepe felne Vodi se na mene, skinute su tablice radi odjave. Prenos obavezan ako se ponovo registruje. Ako ide u delove, nema veze. Cena: 430e. Zamena moguća samo za izuzetno kvalitetan CO2 aparat za varenje, stubnu bušilicu, kompresor od 500l... Miša 064/1675-894 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6735 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da, nisam gore napisao... sa upaljenom klimom, troši oko 6 do 7l benzina. A ja ne vozim nežno. Bez klime, maksimum 6l. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Novembar 29, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, misa-pei je napisao: Da, nisam gore napisao... sa upaljenom klimom, troši oko 6 do 7l benzina. A ja ne vozim nežno. Bez klime, maksimum 6l. Ibarskom ili avalskim putem na 80 km/h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 29, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan To je zato sto je GDI motor. Jako su stedljivi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6735 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zemunac72 said: Ibarskom ili avalskim putem na 80 km/h Avalskim do Bubanj potoka, oko 80, samo povremeno preko. Auto putem oko 120, pa 10-20km po BG. U povratku isti put. To je ono u šta sam siguran jer sam bezbroj puta prošao tim putem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...