mika 3 Napisano Maj 15, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro primetio moto skup u Jagodini nije affichiran a koliko znam taj klub je u MAS-u.Dali je to njihov propust ili nas. Mislim da bi trebao da bude sledeceg vikenda.Zna li neko nesto o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 708 Napisano Maj 16, 2006 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan i ja tako mislim,mada ako ce biti kao i prosle godine onda se i neisplati ici :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 16, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam cuo za taj skup, bice odrzan 19., 20. i 21. maja! Neznam sta je i kako bilo prosle godine ali 20. idem 100%! Bilo bi lepo da se tamo skupimo mi, forumasi? Sta mislite o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 16, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pa tada je i Sabac, kako tako uspeju da se ispreplecu sa datumima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 16, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' pa tada je i Sabac, kako tako uspeju da se ispreplecu sa datumima?[/quote'] Pa ne preplicu se, vec se polako dupliraju svi vikendi u godini u razlicitim regijama po Srbiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 17, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 17, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan ustvari oni se mnoze deljenjem Misirac super si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Maj 17, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 20, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan nisam imao vremena da picim za Sabac , ali Jagodina je barem blizu pa sam popodne skoknuo do tamo da vidim sta ima... nakon proslogodisnjeg ocajnog skupa , ovaj danasnji je ostavio nesto bolji utisak ... glavna zamerka se odnosi na lokaciju - livada bez ijednog drvceta , pa su ljudi malo vremena provodili na samom skupu i spas od vrucine trazili u bastama jagodinskih kafica ili se samo vozikali po gradu ... tako da je grad bio pun motora , a mesto predvidjeno za skup praznjikavo... ne znam kako je bilo uvece , jer sam se vratio kuci za videla... ulaznice nisu naplacivane , ali nije bilo ni uobicajenog rucka , a nije bilo ni kampa evo i malo slikica : hm , moj motor pored GS-a deluje pigmejski... :roll: pohvalno : prava bina umesto uobicajene prikolice jebes vasar bez ringisspila... najvise vremena sam proveo kod ovog crnog Z750...uh , sve sam sigurniji da je to moj sledeci bajk... mada...i ovaj CapoNord bi mi leg'o :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 20, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malo slika MT-03...izgleda ko igracka a igracaka je bilo i za malu i za veliku decu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 20, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ali ovaj lik je najzesci - na MAGARCU napisao da je KONJ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 21, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan A gde su slike ispod chatre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 21, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan ali ovaj lik je najzesci - na MAGARCU napisao da je KONJ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Maj 21, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pa el nije 650 kubika?ja se ne razumem u jap motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 21, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Pa el nije 650 kubika?ja se ne razumem u jap motore he he , nije kubikaza u pitanju , nego ovo uopste nije Yamaha... koliko se ja razumem ovo je Honda CB750 verovatno je lik imao papire od Yamahe i Hondu bez papira ... [-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordjos 0 Napisano Maj 21, 2006 U prolazu, 3 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan U Jagodini je bilo juce extra!!! :kul: Meni je kuca bila udaljena samo stotinak m od mesta de se odrzavao moto-skup!!! Inace moj nastavnik srpskog je svirkao gitaru! :gitarista: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Maj 22, 2006 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Mitri,razbice te moj komsa Sima sto mu ogovaras HONDU,mislim YAMAHU a skup je bio!!!!!Pa onako,nista posebno :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 30, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, upoznali smo u NS neke sjajne momke iz Jagodine, ako ima forumasa koji ih znaju (mislim da behu Tasa, Djole i trece ime sam trenutno zaboravio a voze dva R-a i jedan velicanstven Intruder), voleo bih da mi nekako obezbede kontakt, unapred sam zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...