Djeneral 1457 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan NOVI SAD – Jedna osoba teško je povređena u sudaru skutera i putničkog vozila na mostu "Duga" koji se dogodio u petak oko tri sata ujutru. Vozač motocikla bio je Novosađanin Ranko R. (32), koji je se pod još uvek neutvrđenim okolnostima sudario s belim nisan sanijem kojim je upravljao Marko M. (22). Sudar se dogodio na petrovaradinskoj strani mosta, kada je skuter, dolazeći iz pravca Petrovaradina, iz nepoznatih razloga prešao u levu traku i naleteo na automobil koji mu je dolazio u susret. Od siline udarca motocikl je potpuno uništen, a o jačini udarca svedoče odlomljeni delovi i krhotine plastike koje su bile rasute u krugu od oko 30 metara od mesta udesa. Vozač automobila i njegov saputnik nisu povređeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nemaju gde da nauče da voze, a misle da je to lako... I onda trasss... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGU 0 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan zašto li je prešao i to u tri sata vikendom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, mora da je kuckao poruku na telefonu. Bio sam svedok jednog takvog pada. Decko kuckao poruku i zakucao se u kamion koji je bio parkiran na levoj strani puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Ako vozis skuter bez mobilca na uvu i skoro nogama ne dodirujes asfalt, nisi u trendu. Neka mi neko objasni ovo. Mozda fantaziram, ali vidjam svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam cuo,decko je sa telepa,poznaje ga moj drugar..kaze da je on vec krenuo u pezos prilicno pijan,znaci tamo se verovatno jos nalivao i kad se vracao za grad preso u drugu traku i naleti na auto..kreten... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije dečko kriv... On je uhvatio pravac, ali put tu ima veliki nagib u levo, i eto nezgode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGU 0 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo da dam ishitren odgovor al sam bio u pravu sada kada sam čuo da je lik sa telepa. Znam lika Ranko ili Rođeni bar sad kontam po info,telep.Ranko,32god suviše podudarnosati da to ne bude on. Nisam danas naleteo ninajednog od te ekipe da pitam. U prvom postu sam dao odgovor zašto je lik prešao na drugu stranu a dule_pop je potvrdio moju sumnju. Inače lik je o.k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan cek znaci lik ipak nije bio cuga nego je pricao mobilnim??meni su ispricali da je bio pijan..no sad je vec skroz nebitno..sranje se desilo samo da ne bude vecih posledica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, izvinjavam se. Ne znam detalje o sudaru. Mozda nije bilo na mestu, ali ja sam generalno rekao nesto sto primecujem kod nekih vozaca skutera. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo covece.....Novi Sad jos malo pa ce dobiti oznaku crne tacke za vozace motora, koliko je sudara bilo. Alkohol i voznje > nikako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio u Novom Sadu zadnjih dve godine (EXIT ne računam), a pre toga sam godinama tamo provodio po šest meseci godisnje. Skoro sam, posle dužeg vremena i na kratko, ponovo posetio moj omiljeni grad i nisam mogao da verujem kako se sve promenilo, na žalost, ne na dobro... Sada se u Novom Sadu vozi kao u Beogradu, svuda gužva, nervozni i agresivni vozači. Zakon jačeg. Ranije mi je bilo pravo uživanje da se provozam novosadskim ulicama ...banja za isfrustriranog beogradskog vozača. Bilo je gužve i ranije, ali se drugačije vozilo. Čini mi se da motora u Novom Sadu ima 20 puta vishe nego do pre dve godine i u roku od par minuta na Bulevaru sam video barem pet dizanja na zadnji točak i prolazaka kroz crveno pri veoma velikoj brzini, uglavnom bez kacige i opreme. Posle toga šta sam video, zaiste me ne čudi što nam iz Novog Sada stižu ovakve loše i tužne vesti. Nadam se da će se stvari vremenom dovesti u red i da će Novi Sad ponovo na svakom koraku odisati svojim pravim i finim duhom i da ćemo iz Novog Sada i dalje sretati bajkere koji su i u bivšoj Jugi bili pojam za one prave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...