sasa umag 11 Napisano Maj 18, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Glasajte samo ako ste bili na moto skupu. Za komentare u vezi skupa već postoji otvorena tema, molimo da ovde samo ocijenite skup. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Cista desetka Civijasi su dali sve od sebe da skup bude za pamcenje.Ja sam dosao u cetvrtak oko 16h taman na vreme za bika koji je bio izvanredan.Vidim da je uvedena lepa praksa da skupovi pocinju u cetvrtak taman da se ljudi sa strane upoznaju i druze.Petak izvanredan uvece YU grupa odradila muski svoj posao,subota defile odlican ,svaka cast organizatorima sredili su da policija zaustavi saobracaj u skoro celom gradu.Bilo je i pucanja ali kakv je to skup ako nema pucanja,momak koji je pucao dokazao je da je Suzuki srad ubedljivo najiizdrzljiviji motor jer taj isti je rokao i u S.Mitrovici samo tako.Sve u svemu ja zamerke nemam samo reci hvale.Iduce godine dolazim sigurno . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 26, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ocena 8.31 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...