MOTOSIKI 7 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam naslov kaze treba mi hitno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj kod chape u ivanjici,ili uzmi od nekog skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Inace on izgleda ovako Ali uzeo bih i od nekog skutera ali ne mogu naci ovde u Krusevcu!Pomoc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ovi od skutera imaju dva kabla za pobudu ali to se moze prevezati,e sad verovatno neko kod vas popravlja te skutere pa ti moze pomoci,ili privremeno dok ne nabavis automat pali na taster,uzmi neki jaci taster i povezi ga paralelno sa tim nebelim zicama i pali na njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja sam o tome razmisljao a da li on ima normalan protok struje ako automat ne radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa automat se koristi samo za paljenje ,tako da ce ti neki jaci taster prekidac zavrsiti posao,imalo je pre da se nadju oni veci za paljenje radnih masina,bitno je da su kontakti malo veci,u svakom slucaju ako stavis slab taster sporo ce verglati,znaci uzmi dve deblje zice pribliznog preseka kao i one od akumulatora ,na jednu stranu stavi papucice i povezi na automat paralelno sa postojecim zicama a drugu stranu najbolje zalemi za taster zbog boljeg kontakta,das kontakt i palis na taster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan A bobine jel one dobijaju struju normalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa dobijaju,svi potrosaci idu preko kontakt brave,tako da kada das kontakt potrosaci ce raditi normalno,a automat sluzi samo za pokretanje anlasera,znaci uzmi taster nemoj prekidac.potrebno je da vergla samo dok drzis pritisnut taster,kada pustis da prestane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 17, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan To je to!Hvala prijatelju!!!Pice od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan druze ako zaskripi ti vici,vidi iskopaj sto jaci taster,mada i neki prosecan ce vrsiti posao samo je pitanje koliko dugo, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan imam ga....skinut sa moje honde vf750s... ako te zanima,zvrcni na 064/6860296 pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam ti rekao preko telefona...identican je kao na tvojoj slici i upakovan u originalnu hondinu kesicu i kutiju.Dalje po dogovoru. Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,cucemo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...