sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 9, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kome treba imam ja motorexa a i originalnh delova a i zamenskih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna kratka voznjica do Etno sela Zabran. Da se iskoriste lepi dani. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Novembar 14, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas jedan krug do Arandjelovca (do restorana Mali Hrast) na pecenje, krug u ime Valentina Rossi-ja! #GrazieVale ! Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Februar 23, 2022 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost sinoc sam imao prvi peh sa kawom, na putu do kuce svratim do drugara, nisam kako treba spustio nozicu i sledeci sekund kawa i ja na podu. Srecom nije strasno, nije mi prikljestila nogu a ni ona nije previse nastradala.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 23, 2022 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost sinoc sam imao prvi peh sa kawom, na putu do kuce svratim do drugara, nisam kako treba spustio nozicu i sledeci sekund kawa i ja na podu. Srecom nije strasno, nije mi prikljestila nogu a ni ona nije previse nastradala.Sent from my iPhone using TapatalkA obećao si da ćeš da je čuvašSent from my M2007J20CG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Februar 25, 2022 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nista nisam mogao da uradim, jednom kad je pretegao jedino mi je ostalo da ga sto neznije spustim, tako je ovako dobro i prosao! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano April 15, 2022 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar se ponovio pa pala kratka voznja. Bmw kao casa, predivno lezi, mozda bih i sebi nesto vise uzeo, mali adventure. Neku hondicu cb500x ili tako nesto. Sent from my 21081111RG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano April 25, 2022 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno lepo vreme i pala kratka voznja do Rudnika! Poslednja voznja pred registraciju, a ove godine akobogda Kawa ide na Transalpinu i Transfagarasan. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Novembar 13, 2022 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Restoran Sanac, Kupinovo, lepo vreme, fantasticna klopa. Novi put preko Simanovaca fenomenalan kad je zahladnelo brze bolje kuci. Sent from my 21081111RG using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 21, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Cena nije fiksna. Mozda ponuda i nije toliko losa? Ovakav je bio i moj model... Kako se samo lepo ovo vozilo... Kawasaki zzr 600 akcijaaa WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki zzr 600 akcijaaa, 1999. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 54730 km, Vrbas. Cena 1.550 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1550 Napisano Decembar 21, 2022 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je dugoo zelja bila zzr500. I bas sam trazio ocuvan... Medjutim bili su sve neki krsevi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Februar 15, 2023 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas pala priprema kawe za sezonu, lepo vreme, taman da se odradi mali servis i proveri sve. Ponovo sam se odlucio za Motorex (prezadovoljan bio prosli put) samo sam sada sipao Top Speed, kazu da je malo bolje. Ostalo sve kako treba, tako da sad sledi neka lepa voznjica! Sent from my 21081111RG using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...