Black79 9 Napisano Novembar 10, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svako dobro, dobrim ljudima.Novi sam na forumu i novi u svetu motora.Imam 40 god i otkrio sam da imam novu strast u zivotu.Polazem za A kategoriju i planiram da kupim neki cruiser.Znam za savete da je kubikaza ispod 600 ccm mala, sto sam se i sam uverio probajuci MT07, ali mislim da ce mi za pocetnicke potrebe biti dosta i 250 ccm.Ako imate predloge u vezi solidnih cruiser motora u tom rangu, bicete mi od pomoci. Hvala vam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro došao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Novembar 10, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Black79 dobro dosao na forum.Suguran sam da ces dobiti dosta saveta vezano za odabir motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black79 9 Napisano Novembar 11, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Ovako mator, radujem se kao dete.Jedva cekam da kupim motor.Sledeca sezona, ako Bog da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Novembar 11, 2019 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mator uopšte! Dobro došao. Drago mi je sto ima još nas sa 30+ a da počinjemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Novembar 11, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, nikad nije kasno da se probudi ljubav prema motorima! Dobro dosao! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...