Jump to content

Moto Zajednica

Black79

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha Diversion 900

Poslednji posetioci profila

390 profile views

Black79's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

9

Reputacija u zajednici

  1. Ljudi, mala pomoć.Pukao mi je hladnjak na diverziji 900.Gde mogu da ga nadjem?
  2. Zato i pitam, jer mi se cini da meni gura na 7l, vozio sam ili sa suvozacem.Nisam isao preko 70 km, voznja je po gradu.Na koliko obrataja ti radi kada je ugrejan?Meni radi na 1100 obrtaja.
  3. Posalji mi, molim te, koliko ti diverzija trosi na 100 km.
  4. Nemam informaciju.Ako saznam, javljam.Reci mi koje ulje sipaš u diverziju 900( motor) i koje u kardan?
  5. Da li je neko imao problem sa diversion 900?Hladnjak je mastan u levom ćošku.Pretpostavljam da je crevo ili hladnjak bušan.Može li se zakrpiti hladnjak ili mora drugi?I ko ima hladnjake za diverziju 900 ,2000 godište?
  6. Ziv bio...Navozao se...
  7. Hvala na savetu.Jedva čekam da malo vidi puta.
  8. Zdravo, prijatelju.Pazario sam diversion XJ900 S.Zanima me koja ulja idu u kocnice, menjac motor...Posto mi je prvi motor, savet bi mi dobrodosao.Hocu da zamenim sva ulja da budem miran.

     

  9. Moj prvi motor.Skupljao novac da kupim aždaju i posle dosta razmišljanja kupih diverziju 900...Malo saveta za novog kolegu...Na šta obratiti pažnju, na koliko km se šta menja?
  10. Prijatelji, šta gledati kod pan europe 1100 kada se kupuje?Koje su joj mane?
  11. Prijatelju, ovde buduci kolega, sto se motora tice.Imam par pitanja za Virago, vidim da si ga vozio duze vreme.Naisao sam na dosta oglasa gde se prodaje sa 50000km. Citao sam da treba obratiti paznju na sistem prenosa, jer se tada obicno menja(kada je 50000km).Hteo bih da kupim Virago, ali nisam siguran da li ima delova za njega i sta sve treba da pogledam kada ga budem kupovao, ako je to uopste dobra kupovina.Nemam veliki budzet, da mogu da uzmem nesto jace ili vece kao intruder ili marauder, a hteo sam neki cruiser.Da li da uzimam taj motor ili ne...I koji su moguci kvarovi?Mnogo bi mi pomogao, jer mi je to prvi motor koji kupujem.

    Hvala unapred...

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja