goxy71 7 Napisano Novembar 8, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 390 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Goran. Iz Beograda sam, Višnjička banja. Dugogodisnji sam vozač mopeda Kymco visar 50 a sad sam se odlučio za malo jaču mašinu Sym nht 125. Godinama pratim forum a Vaši saveti su mi pomogli više puta pa sam konačno odlučio da se i sam učlanim. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Novembar 8, 2019 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10695 Napisano Novembar 8, 2019 Hronični Motociklopata, 7412 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Daj neku sliku te masinerije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Novembar 11, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goxy71 7 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 390 adventure Prijavi odgovor kao problematičan konacno da napravim neku fotku... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesq 1 Napisano Avgust 6, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Gorane i dobro došao Kakva su ti iskustva sa ovim SYM nht 125 motorom? Planiram da pazarim ovako nešto, pa me zanima iz prve ruke utisci. Hvala puno unapred i Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goxy71 7 Napisano Avgust 6, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 390 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Salesq Tek sam presao oko dve i po hiljade kilometara, uglavnom gradske voznje i mogu da kazem da sam zadovoljan. Prvo velicina motora, veoma mi odgovara jer sam 198 cm visok i udobno se smestim sto mi je bitno. Drugo i takodje bitno je potrosnja, u gradskoj voznji tacno 2,5 l na sto km kako god da ga vozim, na otvorenom 2 - 2,1 l na sto km. Trece, izrada, materijali i finis su sasvim zadovoljavajuci za ovaj cenovni rang... Cetvrto, sasvim pristojna snaga i ubrzanje za 125-icu, sa direktnim ubrizgavanjem to jako lepo radi, max brzina je oko 115 km/h i pri jakom vetru je dosta stabilan na max brzini, lak za upravljanje, poslusan, veoma dobro koci. Na otvorenom putu i brzinama od preko 70 km/h nedostaje snaga za obilazenja ap moram da budem malo strpljiviji u obilazenju... naravno, posle tvoje honde 500 to ce ti sve biti slabo i sporo ali ovo je ipak 125-ica.Sve u svemu veoma sam zadovoljan. pozdrav !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic017 0 Napisano Avgust 8, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje tvoje misljenje o kymco jer kazea da si vozio to dugo godina. Pazario bi novu. I sto se tice odrzavanja kakav je?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4346 Napisano Avgust 8, 2020 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Slikano u Drinčićevoj, ulica u kojoj sam odrastao Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Avgust 9, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan @goxy71 Baš me zanimaju nht i nhx, ajd napiši nešto više... Koliko parica, keš ili na rate, jes bio na servisu/poštokošta, kako si zadovoljan majstorima, ima li delova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goxy71 7 Napisano Septembar 4, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 390 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nht je oko 2400e a nhx je nesto malo jeftiniji, dve godine je garancija. Placanje moze i u kesu i na rate. Servis je 3000din, brzo i efikasno sve odradjeno, nemam neke primedbe. Sto se delova tice kazu da se sve moze poruciti, doduse, ceka se koja nedelja a to mi do sada nije trebalo i nadam se da nece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 362 Napisano Septembar 4, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...