Jump to content

Moto Zajednica

goxy71

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu goxy71

  • Rođendan 21.10.1971.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    KTM 390 adventure

Poslednji posetioci profila

246 profile views

goxy71's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Nht je oko 2400e a nhx je nesto malo jeftiniji, dve godine je garancija. Placanje moze i u kesu i na rate. Servis je 3000din, brzo i efikasno sve odradjeno, nemam neke primedbe. Sto se delova tice kazu da se sve moze poruciti, doduse, ceka se koja nedelja a to mi do sada nije trebalo i nadam se da nece
  2. Pozdrav Salesq Tek sam presao oko dve i po hiljade kilometara, uglavnom gradske voznje i mogu da kazem da sam zadovoljan. Prvo velicina motora, veoma mi odgovara jer sam 198 cm visok i udobno se smestim sto mi je bitno. Drugo i takodje bitno je potrosnja, u gradskoj voznji tacno 2,5 l na sto km kako god da ga vozim, na otvorenom 2 - 2,1 l na sto km. Trece, izrada, materijali i finis su sasvim zadovoljavajuci za ovaj cenovni rang... Cetvrto, sasvim pristojna snaga i ubrzanje za 125-icu, sa direktnim ubrizgavanjem to jako lepo radi, max brzina je oko 115 km/h i pri jakom vetru je dosta stabilan na max brzini, lak za upravljanje, poslusan, veoma dobro koci. Na otvorenom putu i brzinama od preko 70 km/h nedostaje snaga za obilazenja ap moram da budem malo strpljiviji u obilazenju... naravno, posle tvoje honde 500 to ce ti sve biti slabo i sporo ali ovo je ipak 125-ica.Sve u svemu veoma sam zadovoljan. pozdrav !!!
  3. Zovem se Goran. Iz Beograda sam, Višnjička banja. Dugogodisnji sam vozač mopeda Kymco visar 50 a sad sam se odlučio za malo jaču mašinu Sym nht 125. Godinama pratim forum a Vaši saveti su mi pomogli više puta pa sam konačno odlučio da se i sam učlanim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja