Bojan82 8655 Napisano Decembar 14, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Šaljem oba karba štamparu pa nek pregleda i napravi jedan ispravan. Ima delova tu. Eto ponudio se čovek da to sredi bez nadoknade novčane i ja se zahvaljujem ovako javno. Bar ćemo karb izbaciti iz jednačine. Posle ostaju creva i struja ako se stvar ne popravi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Decembar 20, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @štampar skinuo sam karb tek malopre pa šaljem u subotu. Ako radi pošta, ne znam. Mislim da sam sjebao onaj dihtung na šolji oprao sam ga u benzinu i sad je jedno tri broja veći,rastego se nešto ko babine gaće. A vazduh ako je negde ulazio to je zato što prsten metalni na desnoj usisnoj prirubnici radi. Vrti se, i ima lufta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Decembar 20, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Evo elvisova prirubnica 35e plaćeno. Ne kupujte od lika prirubnice. Ako ovde ne usisava vazduh ja ne znam gde onda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Decembar 20, 2020 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Bojan82 je napisao: skinuo sam karb tek malopre pa šaljem u subotu. Počeo si da trokiraš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Decembar 20, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne mogu pre,prva sam smena A pada mi neradna subota jeeee Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 14, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @Štampač šaljem sutra karb da znaš, da se ne iznenadiš paketu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Januar 14, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Reče u subotu, ali ne i koju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 14, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Da Čekao sam da prodju praznici i gužva u ptt saobraćaju. Kako mi ide zagubili bi paket a oba karba šaljem,oba tića, dva sokola siva,pa se bojim oće dospet živa, da kakvome ne padnu zulumu, da poštaru sa vranca ne skliznu,kojekude da polome diznu. Majka sam jedne jamahe Joj uz gusle otpevati moraću Djukiće da kontaktiram 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Januar 15, 2021 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Stavi vrednost posiljke u iznosu za koji posle mozes da kupis drugi karburator, kakav si baksuz ne bi me cudilo da ti izgube paket. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 15, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Bojan82 je napisao: Da Čekao sam da prodju praznici i gužva u ptt saobraćaju. Kako mi ide zagubili bi paket a oba karba šaljem,oba tića, dva sokola siva,pa se bojim oće dospet živa, da kakvome ne padnu zulumu, da poštaru sa vranca ne skliznu,kojekude da polome diznu. Majka sam jedne jamahe Joj uz gusle otpevati moraću Djukiće da kontaktiram Šalji Post Expressom, nipošto nemoj običan paket, jer ako pošalješ kao običan paket nikakvu garanciju nemaš da ga neće izgubiti. Pošalješ Post Expressom i miran si... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 28, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo uz pomoć Borisa i MRG Kula 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9655 Napisano Januar 28, 2021 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ko će da ih montira? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Januar 28, 2021 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan A šta da montira, kad nema karburatora 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9655 Napisano Januar 28, 2021 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije sredio karbove kod Štampara ili gde je već trebalo da šalje? Dokle je to stiglo, ništa nas ne obaveštava... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Januar 28, 2021 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, bajker71 je napisao: Pa zar nije sredio karbove kod Štampara ili gde je već trebalo da šalje? Još malo mu fali da ubedi Žiku, pa će rešiti i to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9655 Napisano Januar 28, 2021 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvu sada ulogu ima Žika u svemu? Hoće li neko da razjasni razvoj događaja u ovoj temi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1024 Napisano Januar 28, 2021 Drug član, 1006 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo uz pomoć Borisa i MRG KulaMirise mi nesto na neku voznju uskoro Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Januar 28, 2021 (promenjeno) Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bajker71 je napisao: Pa zar nije sredio karbove kod Štampara ili gde je već trebalo da šalje? Dokle je to stiglo, ništa nas ne obaveštava... Verovatno su poštari uzeli karburatore, trebaju im za njihove za Apn-ce Promenio Januar 28, 2021 član srbac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Januar 28, 2021 (promenjeno) Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, srbac je napisao: Promenio Januar 28, 2021 član srbac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Januar 28, 2021 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bajker71 je napisao: Kakvu sada ulogu ima Žika u svemu? Hoće li neko da razjasni razvoj događaja u ovoj temi! Komplikovano je, ima veze sa SFRJ, partizanima i golim otokom. Kad se to razjasni biće i karburatori ps Izvinjavam se, mala šala. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9655 Napisano Januar 28, 2021 (promenjeno) Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tako, neće ti karburatori skoro! Promenio Januar 28, 2021 član bajker71 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 488 Napisano Januar 28, 2021 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ama ljudi, Bojan je u pitanju. Neće da može jednostavno. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Januar 28, 2021 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa poslao sam karburatore tek pre neki dan.I tek su došli kod Štampara. Pa će on to polako da vidi šta može s njima da se uradi, valja li to šta. Kod Žike je regler, pobrkali ste nešto. Somina trebalo mi mesec dana da se nakanim i pošaljem ih. Kako se ne setih da nacrtam petokraku na karburatore pre slanjaTema je ko serija Mala nevesta, nikad kraja Promenio Januar 28, 2021 član Bojan82 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9655 Napisano Januar 28, 2021 (promenjeno) Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Petokraku je trebalo na regler da nacrtaš a čiča Dražu na karburatore ako misliš da budu odrađeni kako valja. Dobro da nisi poslao karburatore Žiki a regler Štamparu. Promenio Januar 29, 2021 član bajker71 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 11, 2021 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ja izgleda odo ovamo uskoro, ide nas 6,da zamenimo obolele. Promenio Februar 11, 2021 član Bojan82 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...