Ns rider 0 Napisano Novembar 4, 2019 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc,hteo bih da kupim kacigu "Airoh Valor Marshall"pa me interesuje da li je pouzdana i ako neko zna Jos po nesto o njoj,neka napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 4, 2019 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam istu pocetkom sezone. Za ulozeni novac ja sam prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Novembar 4, 2019 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Airoh više nikad....imam Flip UP. Slab kvalitet , unutra platno kojim je obložena je puno nekih čvorića koji žuljaju... veliku buku stvara... nenenene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...