miha_gs1200adventure 21 Napisano Novembar 3, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: zagreb Motocikl: gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima zanima me koje motorno ulje preporučate za bmw 1200 gs adv 2008god. i koliko ga ide u motor . kažu da se mjenja svakih 5000 km. meni to izgleda prerano. ovo mi je prva promjena zato pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Novembar 3, 2019 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miha_gs1200adventure 21 Napisano Novembar 3, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: zagreb Motocikl: gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan hvala djunta .nego da te pitam kad motor radi u leru čuje se nekakvo zveckanje ili blago drobljenje ali kad stisnem kvačilo zvuk nestaje. nadam se da je do kuplunga. neki mi kažu da može biti i getriba. inače motor ima 115000,2008god i vožen je samo na duge pruge. a šalta se savršeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Novembar 3, 2019 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Potisni ležaj ili "druk ležaj ". To se čuje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miha_gs1200adventure 21 Napisano Novembar 3, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: zagreb Motocikl: gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan hvala brailo uljepšao si mi dan ,smo da nije getriba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miha_gs1200adventure 21 Napisano Novembar 3, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: zagreb Motocikl: gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan kad gledam video to je to samo malo tiše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Novembar 3, 2019 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, fabrički postoje neki prizvuci, nije to možda dobro, al nije ni zabrinjavajuće. Međutim, može da bude i kvar, odnosno najava. Druk lager je spregnut i sam po sebi ne lupa, već se drugojačije projektuje kad ode, a uglavnom traje. Može samo kvačilo, može svakako i iz menjača da potiče lupnjava koja se primiri kad se nategne sklop. Na centralnom štenderu, gotovo da uvek nešto klapara i to zavodi, mora neko stručan ipak, bez da se pregleda, nebih ništa dijgnostikovao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miha_gs1200adventure 21 Napisano Novembar 3, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: zagreb Motocikl: gs 1200 adventure Prijavi odgovor kao problematičan hvala djunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Novembar 3, 2019 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Novembar 3, 2019 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...