nntom 1540 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Dexterr je napisao: Bez starca nema udarca iliti Nema partije bez gerijatrije !!! Ajde matorrrrri kreni i ti pa da mi pregledaš letjelicu i daš dozvolu za let hehe Pre 6 sati, Dexterr je napisao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 8, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Budem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 9, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Vrh ekipa, vrh atmosfera, vrh i sve ostalo !!! Da ponovim, Nema partije bez gerijatrije !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Bilo extra, vreme poslužilo, negde u grubo msm da se oko 30tak popelo na vrh Ostr(o)vica, čekamo fotke da se postave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 132 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 9, 2019 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Vreme super, voznja extra, klopa domaća extra, uspon težak, ekipa ove godine odabrana(50tak u vrh glave)... Vidimo se i sledece godineSent from my SP6.2 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5584 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kud ne videh ovo pre! dogodine se gledamo sigurno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 9, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ladno sam propustio ostrvicu. Jbt a ceo dan razmisljam da sam nesto bitno trebao da obavim danas i nema sanse da se setim i sad kad sam usao na forum oblio me ladan znoj. Nadam se da ste se lepo proveli kao i svake godine? Kako su domacini, jel ih zdravlje sluzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da, bilo je tradicionalno odlično. Vožnja za uživanje i pogled sa čuke je vredan truda. Evo nešto fotki i od mene. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Rodjo nije to RioSent from my SM-A530F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Video sa drona....uskoro, ovih dana....ko zna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 10, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, nntom said: Video sa drona....uskoro, ovih dana....ko zna... Gospodja je već nervozna, poslaće interpol... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nek šalje, samo nek budu gospodže Znači Interpol, al ženski pol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16080 Napisano Novembar 10, 2019 Integrisan, 9330 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pomahnitale Ovce odjedared pred tocak Za malo veselo da bude 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis za malo da bude fatality.Ja sam samo u retrovizoru video kako je kolegi ispred maxi skutera proletela ovca.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 10, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Satelis je napisao: Pomahnitale Ovce odjedared pred tocak Za malo veselo da bude Jel vi proleteste pored mene u mladenovcu u povratku?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 10, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Jedni od mlađih učesnika 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 10, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pobegle ovce od dve debele berte... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16080 Napisano Novembar 10, 2019 Integrisan, 9330 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, sashac je napisao: Jel vi proleteste pored mene u mladenovcu u povratku?? Tesko, sreli smo par kolega koji su isli ka Rudniki, nikog ka Mladenovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 11, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan m.milivojevic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Novembar 11, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Dankeschön Ja ne stigoh da okacim, danas cu u toku dana. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3272 Napisano Novembar 11, 2019 Zainteresovan, 722 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam malo kasnila i ne stigoh da se priključim koloni u odlasku ipak sam stigla taman na vreme da se popnem do vrha, sretnem i popričam sa dragim kolegama koje nisam videla od proletos, a neke i duže i probam ukusne domaće specijalitete koje nam naši dragi domaćini uvek pripreme. Dan je bio fantastičan za vožnju i uspon. Evo par sličica od mene. Više nisam stigla da napravim, žurula sam da se popnem do vrha pre nego što svi siđu odozgo a zbog neutreniranosti i nedostatka kondicije trebalo mi je malo vremena a i pomalo pomoći gore pri vrhu kod mimoilaženja na steni Vidimo se dogodine na istom mestu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...