Marko Vukadinovic 0 Napisano Octobar 30, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav motorasi imam jedna problem sa yamahom tdr 2002 godiste.Na ime kada sam kupio motor isao je 130 pa cak i 140 km/h na 9000,10000 obrtaja,posle nekog vremena sam mu odradio full generalnu nove karike,klip,hilzovan cilindar,lezajevi,dihtuzi,klipnjaca,radilica,bukvalno sve sam mu odradio i kao rezultat toga ispalo je da je povecao potrosnju do cak 12l na 100km i smanjio max speed na 1100 na 10000 obrtaja.Molio bih za pomoc ako neko zna hvala unapre i da u pitanju je 2t. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 30, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Problem je verovatno u svemu što si pomenuo Originalni ili kvalitetan zamenski cilindar za većinu motoSrba je cenovno van domašaja...i ne samo to, puno toga drugog....i onda. Šta? Da budžimo. Hilznovanje cilindara dvotaktnih motora, koji za to NISU PREDVIĐENI je onako po srpski prosto rečeno...sviranje kurcu. To prolazi za freze i drugu boraniju. Kod "cvaja" je svaki deseti deo milimetra važan...i ja odgovorno tvrdim, da nijedna radionica ne želi (iako možda zna) niti može da naplati, merenja, finalnu obradu i druge dodatne radnje da se generalno popravljen motor po srpskom sistemu u najvećoj mogućoj meri približi originalu. Delovi, isto, priča za sebe....kraći, duži, teži...ali jeftini, dostupni. Ja to naravno razumem...taj me 'leba 'rani...ali onda je važno svemu se posvetiti sa više pažnje...i biti zadovoljan razultatom, naročito ako je šparano gde god je moglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
botond 0 Napisano Novembar 6, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Srpski Itebej Motocikl: Yamaha tdr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ako nije tajna koliko te je izasla generalna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Vukadinovic 0 Napisano Novembar 11, 2019 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pronto nisam ja nista budzio maksimalno sam se trudio da ga odradim sto bolje,zato i nisam stedeo generalna me je izasla preko 700 e.Uzimao sam vecinu delova iz yamahe ne znam zbog cega je toliko povecao potrosnju a smanjio top speed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Novembar 11, 2019 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan A sto je taj top speed toliko bitan? Ja iskreno ni ne znam koji je top speed na mom motoru a ima malo vise kubika od tvog. Vecina vas koji pitate ovakve stvari, vam se pitanje svodi na isto, krajnja brzina. I svi vozite 125 i koljete ih do besvesti pa posle kazete, crko? Pitam se zasto. Ako bi da letis kupi r1 i kovceg. Dalje nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Novembar 11, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ pa mozda covek nema pare za R1, mozda nema ni za kovceg ... mislim da njemu nije top speed bitan, bitnije je to sto motor ne radi kao sto je radio pre po fabrickim standardima ... ali opet posle tolikog karabudzenja i hilznovanja cilindra kako i da bude po fabrickim standardima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...