ilijazec 14 Napisano Octobar 17, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri gde bi se moglo nabaviti nalepnice za suzuki gsx 600 f 1990 za jedno 2 meseca hocu da ga farbam , pa moram naci nalepnice naravno original ne nemoguce naci. treba mi neki kontakt ko to pravi ili ko ima veci izbor ili nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Octobar 17, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan neka ideja savet sve prihvatam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Octobar 17, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 18, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, ilijazec je napisao: Pozdrav bajkeri gde bi se moglo nabaviti nalepnice za suzuki gsx 600 f 1990 za jedno 2 meseca hocu da ga farbam , pa moram naci nalepnice naravno original ne nemoguce naci. treba mi neki kontakt ko to pravi ili ko ima veci izbor ili nesto 0643925269 Tina BG - Izrada svih vrsta naljepnica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10593 Napisano Octobar 18, 2019 Hronični Motociklopata, 7361 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imas na KP-u (Kupujem Prodajem) gomilu likova koji rade nalepnice na kateru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Octobar 18, 2019 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Zar Tina nije batalila poso ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 18, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @sreten75 Ne znam, ali jos imam njen broj u mobitelu, pa rekoh da pomognem covjeku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...