dusantomic 90 Napisano Octobar 15, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Cao momci, Citao sam po forumu da je par ljudi lepilo ferode (paknove, lamelice, kako ko zove) na kvacilu i da im je to bila skroz ok varijanta, ali nigde ne mogu da nadjem majstora koji se time bavi jer bih odneo/poslao svoje kvacilo. Da li neko moze da me uputi ka masjtoru/servisu koji to radi? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7807 Napisano Octobar 15, 2019 Drug član, 2973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na svoju lamelu prenitovao u Leskovcu i evo vec 100k da kucnem u drvo jos piciПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Octobar 15, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se, naravno, Daretu Satelisu - nemo' dzaba da lutas unaokolo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Octobar 16, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Bigor said: Ja sam na svoju lamelu prenitovao u Leskovcu i evo vec 100k da kucnem u drvo jos pici Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Daj neki kontakt, koja je bila cena okvirno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Octobar 16, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, alexanto said: Obrati se, naravno, Daretu Satelisu - nemo' dzaba da lutas unaokolo... Nisam znao da se on i time mlati, zvaću ga pa ako nije u gužvi do leta možda mu odnesem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coa 12 Napisano Octobar 19, 2019 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imaš opciju kod Radeta u Mirijevu. Čovek se bavi samo lamelama/pločicama. 0641137937 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...