PremieRacing 3106 Napisano Octobar 15, 2019 Drug član, 1187 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Moj dragi tata hoće da zameni zvrka za grad i off. Suzuki Ignis, 1.3 benzin, 2002 god., duuugo u našem vlasništvu i vrlo korektno održavan autić. Cena je među najnižim u oglasima, 1950eur. Ignis ima klimu, servo, abs, grejanje sedišta, blago tonirana stakla, dobre gume, očuvan enterijer, ... i nalazi se u Zaječaru. Za ostalo pitajte, 064 364 88 11 - ja. Suzuki Ignis 1.3 3vr WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Ignis 1.3 3vr, 2002. godište, Džip/SUV, Benzin 1328 cm3, vozilo prešlo 220000 km, Zaječar. Putnička vozila - Polovni Automobili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 15, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Provozah se prošle nedelje u istom ovakvom . Lepo radi, lepo ide, ima dosta prostora na prednjim sedištima ( spadam u krupnije osobe ). Jedino je ovaj u kojem sam se vozio bio malo tvrđi jer je imao sportske amortizere. Moja preporuka za ovaj auto . P.S. Jedino što mi bode oči je to što u oglasu piše da je to " Džip/SUV " jer po meni to nije . 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3106 Napisano Octobar 25, 2019 Drug član, 1187 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan iako ne vidim interesovanje, hajde da objavim... 1.790,00 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3106 Napisano Novembar 2, 2019 Drug član, 1187 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Upravo registrovan. I pored tog troska ko se javi i pomene BjB, cena je 1.649,00 fix. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Novembar 2, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan On 15.10.2019. at 13:32, drumskalisica je napisao: P.S. Jedino što mi bode oči je to što u oglasu piše da je to " Džip/SUV " jer po meni to nije . SUV imaš manji i veći. Ovaj izgleda baš mali jer je iz 2002. U medjuvremenu su sve te manje autiće uvećali, primer yarisa iz 2002 i sada. Ovo je gradski SUV, namenjen za one koji vole višu poziciju sedenja a koji se lako snalazi u gradu i namenjen je upravo za grad, tzv. compact SUV. To ti je danas Mazda cx3, Honda HRV ( CRV je veci) itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3106 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 1187 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 1650,- stiže zima, ide poskupljenje za po 1eur nedeljno zbog porasta upotrebne vrednosti. na proleće obrnuto. Mada je za pecanje dušu dao, ali lepo vreme pa se ide motorom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3106 Napisano Novembar 26, 2019 Drug član, 1187 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 1655,- eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 27, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zar ne bi trebalo da je samo 1652? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3106 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1187 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ja to unapred pošto neću pisati par nedelja pa oglas ode na 3ću ili 5u stranu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3106 Napisano Decembar 7, 2019 Drug član, 1187 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan SOLD. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...