muljaz 2049 Napisano Maj 23, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo mukotrpan posao. Stvarno se iz helikoptera vidi razlika izmedju dslr-a i kretena. Baba je jedna od najboljih fotografija, ako ne i najbolja i dobra mi je ona na kojoj Hitman ne govori sa modelom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo mukotrpan posao. Stvarno se iz helikoptera vidi razlika izmedju dslr-a i kretena. Baba je jedna od najboljih fotografija, ako ne i najbolja i dobra mi je ona na kojoj Hitman ne govori sa modelom Mislim da je velika vecina slika slikana bas idiotom, tj. obicnim digitalcem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2049 Napisano Maj 23, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je velika vecina slika slikana bas idiotom, tj. obicnim digitalcem One slike pred kraj gde oni "rade" su slikane dslr-om. Bar ja tako mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 23, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan kako da zapalim pljugu i da piskiriskim !!! ;D ;D ;D Flip-ap + kateter! ;D Svaka cast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 23, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je velika vecina slika slikana bas idiotom, tj. obicnim digitalcem One slike pred kraj gde oni "rade" su slikane dslr-om. Bar ja tako mislim sve je slikano sa canon ixy 800 is koji je na kraju tragicno zavrsio u dolini pive, posle fotke iz tunela ! i pa r komada sa telefonom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2049 Napisano Maj 24, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan sve je slikano sa canon ixy 800 is koji je na kraju tragicno zavrsio u dolini pive, posle fotke iz tunela ! i pa r komada sa telefonom ;D Znaci nije kompletan idiot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan pa bre Mikko, nije to IXY ADV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan pa bre Mikko, nije to IXY ADV ma znam, zajebah se ! ;D zato ce padne G9 ili Leica D-LUX 3 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa bre Mikko, nije to IXY ADV ma znam, zajebah se ! ;D zato ce padne G9 ili Leica D-LUX 3 ;D a taman sam smislio kako da nabudzim staru minoltu a1 na hondu ... jok vala, idem po ixy-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2049 Napisano Maj 25, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan a taman sam smislio kako da nabudzim staru minoltu a1 na hondu ... jok vala, idem po ixy-a Gde, u dolinu pive? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...