bajker71 10977 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 1564 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem, odlično izgleda kao i ceo motocikl! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10691 Napisano Octobar 9, 2019 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pa trudim se da ga pazim i odrzavam, a sto se tice auspuha miran sam mnogo godina, ovaj je 10x bolji od fabrickog, Robert koristi kvalitetan prohrom - neunistiv , a auspuh je izduvao vec 30.000km i dalje je kao nov, necu ga skidati dok je motor kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10977 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 1564 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je dobar, javi se kada si u blizini da se to vidi i čuje uživo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kinetix 5 Napisano Octobar 26, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki rf-600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao drug! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1784 Napisano Novembar 28, 2019 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vojislave, prelep motor. Kada sam trazio motor pre tri godine i ovaj model je bio u opciji ali tada nisam naisao na stanje kao tvoj pa sam uzeo gsxf-a isto godiste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10977 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 1564 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dejane, za sada sam zadovoljan. GSXF je takođe jako dobar izbor, motocikl sa odličnim balansom cene i kvaliteta. Relativno jednostavan i jeftin za održavanje uz odlične karakteristike i meni je bio jedna od opcija za kupovinu. Imamo sličan ukus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1784 Napisano Decembar 2, 2019 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tvojim komentarom. Nemogu da izdvojim ni jedan drumski motor od 750cc iz tog perioda. Svi ispunjavaju sve zahteve osim godina. Presudilo je stanje trenutne ponude i plateznih (ne)mogucnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10691 Napisano Decembar 2, 2019 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni ni malo ne smeta sto vozim starudiju od 20 godina, jer ako mene pitas, najlepsi motori su pravljeni upravo 90-ih i pocetkom 2000-tih Samo da nam je jeftinog goriva (kao u Amerikama) i suvih puteva, za ostalo cemo lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...