Rade koenig 1083 Napisano Octobar 5, 2019 Drug član, 1076 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i kaze u opisu vezanom za oglase prodajem motor bez profita. Motor ispravan mehanicki dobar i registrovan do februara 2020. Cena 650 eur.. Moze naravnom neka korekcija za troskove puta :-) uzeo sam ga od prijatelja koji ga je uvezao iz svajcarske pre godinu dana. Nikad padano sa skutera svaka plastikica na svom mestu... Godina 1996. Eto pa nadam se da ce nekog sluziti kao mene ove cele sezone samo redovni servisi :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1083 Napisano Octobar 5, 2019 Drug član, 1076 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha i BMW Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto trwba da uradi je da skine sa vizira nalepnice i ispolira isti. To je ulaganje. Uz skuter ide fabricki nosac koji sam naknadno kupio kao poklon . Kofer moze uz dogovor... 0648107875 Rade Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 155 Napisano Octobar 5, 2019 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije skupo. Dobar skuter. Srecna prodaja.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11769 Napisano Octobar 6, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4399 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan A možda se nekome i dopadne tako sa nalepnicama 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...