Nile. 1467 Napisano Jun 30, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike naoruzanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 1, 2020 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan On 3/15/2020 at 6:06 PM, Nile. said: Gdje si našao bočicu ovu? Kako idu radovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6089 Napisano Jul 1, 2020 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nile, dasi investira u ultrazvučnu kadu davno bi ti se isplatila...Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna kada se masina vraca? Ja sve iscekujem srecni epilog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 1, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, castor said: Gdje si našao bočicu ovu? Kako idu radovi? SPEEDWOW Motorcycle Oil Cup Front Brake Clutch Fluid Bottle Reservoir Cruiser Chopper Oil Reservoir Tank Cup Liquid Bottle|Levers, Ropes & Cables| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com 7 hours ago, el classico said: Nile, dasi investira u ultrazvučnu kadu davno bi ti se isplatila... Vozim motor, nisam bajker. Vala i zaradjivao bih, ima motora dosta ovamo i karburatora, dizni, ubrizgavanja i svasta nesto sto bi moglo u toj kadici da se sredi.. 3 hours ago, u2020bullet said: Jel se zna kada se masina vraca? Ja sve iscekujem srecni epilog. Majstor jos uvek nije otvorio masinu jer nije dosla na red, to je bila prica od nedelje, od tad je proslo evo vec 3 dana, tako da se nadam da je bar krenuo da je rasklapa, obecao mi je slike i izvestaj cim krene sa radovima, tako da cekamo svi zajedno Elem, u najvece se trljaju ostali delovi izduvnog sistema, bice uskoro gotovo pa ubacujem slike .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 1, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan U odnosu na zateceno stanje, mislim da je odradjen dobar posao sto se izduvnog sistema i hladnjaka tice, evo finalnih slika pa procenite sami, realno nije moralo biti uradjeno, ovaj deo sa izduvom pogotovo, osim ako niste udareni u glavu kao ja.. Komplet... dosta bolje izgleda uzivo, maltene kao novo, pogotovo hladnjaci, ali ne mari ni na slici Spremno za ugradnju! Jel pratite pazljivo da nastavim ili da batalim??? 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6089 Napisano Jul 1, 2020 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti nastaviVozim motor, nisam bajker. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 1, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan U odnosu na zateceno stanje, mislim da je odradjen dobar posao sto se izduvnog sistema i hladnjaka tice, evo finalnih slika pa procenite sami, realno nije moralo biti uradjeno, ovaj deo sa izduvom pogotovo, osim ako niste udareni u glavu kao ja.. Komplet... dosta bolje izgleda uzivo, maltene kao novo, pogotovo hladnjaci, ali ne mari ni na slici Spremno za ugradnju! Jel pratite pazljivo da nastavim ili da batalim??? Sve pratimo Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 1, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Шта су ти се искривиле те цевке, исправи то па полирај! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5778 Napisano Jul 1, 2020 Drug član, 1426 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes purol i polirku i udri. Da se malo usjaje i uklope uz motor (nema veze sto se ne vide). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 1, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zuba87 said: Шта су ти се искривиле те цевке, исправи то па полирај! Odlicna ideja da ispravim, ispoliram pa iskrivim kako mi volja opet 41 minutes ago, Marko05 said: Uzmes purol i polirku i udri. Da se malo usjaje i uklope uz motor (nema veze sto se ne vide). Hteo sam, ali mislim da je stvarno bas nepotrebno, odlicno su ispale i ovako, mislim, da imam polirku bih, purol imam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 1, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Poklonio bih nekom od vas drugara sa Suzom blanko kljuc, naravno crven! Imam samo jedan, ko prvi ovde, taj dobija Nije neki gest al sto da ne. Reply ovde pa pp sa podacima i saljem! Hvala na paznji! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2799 Napisano Jul 1, 2020 Braveheart, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Sve pratimo Nego ne znam jel si skupio dovoljno love za remont motora ? Obavestavaj da vidimo sta i kako dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 1, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, Biker Boy said: Sve pratimo Nego ne znam jel si skupio dovoljno love za remont motora ? Obavestavaj da vidimo sta i kako dalje. Nisam skupio, ali nisam pisao da ne ispadne da 'kukam', trenutno stanje je: 34.334din dinarski 30e moneygram 26usd devizni usd 40e devizni evri - 1700din BEX slanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 2, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam jos 4,5 hiljada dinara i tu si Skupice se i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jul 2, 2020 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan samo i javno da se zahvalim Niletu, lafchina je kao i uvek! kukao sam na onoj nervoznoj temi da sam zeznuo disklockom prednji levi disk, Nile skinuo svoje jer pasuju i na moju apriliju i poslao...da ne sedim i ja bez motora dok ne resim druge sebi...hvala jos jedared! diskovi namontirani, shiver is on the road again! 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 2, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nema cemu, uvek, zadovoljstvo je moje 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 726 Napisano Jul 3, 2020 Drug član, 1126 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Nile,bas dobar gest.Svaka cast! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 4, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Toreador said: Nile,bas dobar gest.Svaka cast! Hvala U medjuvremenu, da se prisetimo lepsih dana dok i dalje cekamo prvi izvestaj majstora.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 4, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Promenjeni lezajevi/lageri u tockovima.. Verovali ili ne u zadnjem tocku i nosacu lancanika zadnjeg koji je specifican idu ukupno 4 lezaja, naravno razlicitih dimenzija, shodno tome da nisam uspeo da nadjem SKF u toj manjoj dimenziji koji idu u nosac lancanika, stavio sam po preporuci lezajeve Nemackog proizvodjaca WBW, dok su u felnama SKF. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 5, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Off topic Odradih dva motora danas klincima iz komsiluka, husqvarna pomesala vodu i benzin pa sam mu glavu predihtovao i jos neke sitnice, na skuteru karburator servis komplet, srecni klinci srecan ja 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6089 Napisano Jul 5, 2020 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti što si klincima pomoga!Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 9, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6089 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Odi ti do Popa po kandiloVozim motor, nisam bajker. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 9, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma od popa nema puno koristi. Treba coveku me'anicar da sredi motor. A izgleda ce da sutra to da se desi tako da, strpljen - spasen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...