Nile. 1467 Napisano Jun 15, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala, razlog moje objave o sranju koje me zadesilo nije bio taj o kome vi upravo pisete i nisam ocekivao ovako nesto vec da oni koji su me pratili od pocetka budu upuceni u trenutnu situaciju vezanu za ovaj moj 'projekat' hvala vam jos jednom. Kad sam istocio ulje nakon sto je stigao motor kod mene, bilo je crno kao noc i retko kao voda, ali bukvakno kao voda. Sem toga, bio je napunjen uljem do vrha, sto ovim agregatima nikako ne odgovara jer pocnu da ga izbacuju gde god im se moze, obicno to bude iberlauf sve dok ne spadne nivo ulja na odgovarajuci, i pored toga motor jeste radio kao sat, ali je vec bio nacet zbog kojekakvih idiota koji nisu marili ni za sta, samo gas... Kad sam zamenio sve sto je trebalo vise nije bilo problema ali to nije bilo dovoljno ocigledno. Da se vratim na vase postove, ukoliko stvarno postoji mogucnost za pomoc o kojoj pisete, rado cu objaviti racun, skinuti agregat i poslati Saletu ranije na rebuild ako bude naznaka da ce biti novca. Razgovarali smo juce telefonom i rekao mi je da ce odraditi agregat da znam sta vozim i da cu se slatko navozati jer ce biti 'kao nov' sa maltene 0km jer ce odraditi bukvalno sve i da mi na pamet ne pada da prodajem i usrecim nekog jer ce biti sredjen tip top. Objavicu racun kad dodjem do kartice iz banke pa.... HVALA NEIZMERNO SVIMA UNAPRED STA GOD BILO, NA SAMOM RAZMISLJANJU O BILO KAKVOJ POMOCI, ODUZICU SE NA OVAJ ILI ONAJ NACIN! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22752 Napisano Jun 15, 2020 Integrisan, 9726 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dok je u Kg bio taj je motor zapustan samo tako, na njemu je "sati" lanac za kombajne... Sta dalje reci.Nikada nije radio kako treba...Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 15, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Dinarski: OTP banka Nikola Petrovic 325-9300701466825-58 Za uplate iz inostranstva sam se raspitao da je najisplatljivije preko MoneyGrama i vrlo je jednostavno, potrebno je moje ime i prezime kao i drzava u koju se novac salje, u mom slucaju Srbija, i nakon uplate uplatilac dobije KOD koji mora meni poslati da bih mogao podici novac uz licnu kartu. Provizija je kako je meni receno od 2,5 do 5% u zavisnosti od drzave iz koje se salje novac. MoneyGram Serbia MONEYGRAM.RS Homepage Nikola Petrovic 17510 Vladicin Han (U slucaju da treba i ZIP Code, a ne bi trebalo) Jos jednom, hvala svima prvenstveno na zainteresovanosti i ideji o bilo kakvoj pomoci, nisam se niti nadao niti ocekivao, i ne znam kako bih opisao zahvalnost koju vec sad osecam sta god bilo ili ne bilo. HVALA LJUDI!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5614 Napisano Jun 15, 2020 Drug član, 2512 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da stignem kuci pa ti pustam svoj doprinos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 15, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, drmilan_ said: Samo da stignem kuci pa ti pustam svoj doprinos Unapred hvala, ako ne bude dovoljno sredstava na kraju svakom vracam novac nazad uz beskrajnu zahvalnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jun 15, 2020 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan nek si ti nama ziv i zdrav, i manje nervoze... cuvaj glavu za klince kad dodju na red 7 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 729 Napisano Jun 15, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan imaš i od mene uplatu za crvenog zmaja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 15, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan @zlig0r Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 15, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan +1000 ne znam ime +2000 @ThePainkiller Ukupno 15000din Hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 15, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Zbog prevelikih guzvi u bankama (malo mesto jedna ekspozitura) nisam u mogucnosti da odem i proverim detalje u vezi deviznog racuna koji imam. Jedini izvestaj koji imam je ovaj od pre dve god kad sam trazio za uplate u dolarima zbog posla koji sam tada radio, ali ne znam da li su te instrukcije validne i za uplate u eurima, a trebalo bi da je to to jer ima IBAN broj na slici, ali i dalje mislim da je MoneyGram najbrze i najlakse resenje kada su uplate iz inostranstva u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 15, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Money gram uzima 2-3€ sto mu dođje isto kao i paypal a daleko manje od obične banke. Srećni radovi i da lepi crveni opet zagrmi uskoro. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 15, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno aktivna cifra je oko 18500din. Ne znam sta bih rekao a da vec mnogo puta nisam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jun 15, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Vadi mašinu iz rama, šta čekaš. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jun 15, 2020 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan valjda ces da das jedan krug? salim se naravno, no ako se dobro secam, jedared si mi obecao kad ti budem u blizini da dodjem da se zvanicno upoznamo, da ces me vodis na neki odlican rajd u tvom kraju...a greota da ne idemo zajedno....tako da sredjuj zverku pa da aprilije krivinare zajedno 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13313 Napisano Jun 15, 2020 Ne silazi, 7512 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li sigurni da možete ceo agregat da spakujete za 400 - 500? Pogotovo Rotax. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 15, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, -Viper- said: Vadi mašinu iz rama, šta čekaš. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Rano je jos 33 minutes ago, zlig0r said: valjda ces da das jedan krug? salim se naravno, no ako se dobro secam, jedared si mi obecao kad ti budem u blizini da dodjem da se zvanicno upoznamo, da ces me vodis na neki odlican rajd u tvom kraju...a greota da ne idemo zajedno....tako da sredjuj zverku pa da aprilije krivinare zajedno Sve se to podrazumeva, dace Bog!!! 14 minutes ago, Alekre said: Jeste li sigurni da možete ceo agregat da spakujete za 400 - 500? Pogotovo Rotax. Ja imam poruku sa Vibera gde mi je receno upravo sve to sto sam iznad napisao. U medjuvremenu +1000din od neznanog kolege! Hvala!!! Trenutni budzet 19500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 15, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Lezim i ne mogu da zaspim od uzbudjenja, opet citam sve od kad se desila havarija i stvarno ne mogu da verujem da ste se vi, koji apsolutno nemate nikakvu korist od ovoga sto radite, vec samo iz dobre volje, ne samo setili, vec i dali novac iz svog dzepa, da bi nekom, kog u zivotu videli niste pomogli da popravi motor.. Da li postoji uopste nacin da vam se zahvalim svima kolektivno? NE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pre dve nedelje, na aprilia forum na kom u tom trenutku nemam vise od 30 postova, momak iz Zagreba sa kojim nisam rec do tog trenutka razmenio, mi poklanja o2 emulator u vredosti od ~80e...na svo moje insistiranje da posteno platim - odgovor je da "mogu da platim samo pivu kad se zadesim u ZG"....tako da ima jos gomila dobrih ljudi na ovom svetu...a uz to, vec smo davno naucili da su motorasi poseban soj ljudi menk je puno srce kako se ovo razvija...bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10662 Napisano Jun 16, 2020 Hronični Motociklopata, 7397 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni je onomad jedan kolega s foruma poklonio levi retrovizor za moj tadašnji CBR, nije hteo da platim, kaže da je i on dobio oba a trebao mu samo desni, pa mu ostao levi i dao ga meni, posle sam i ja nekom poklonio gumu i tako u krug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5614 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 2512 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Skuplja se polako, bice, samo strpljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 16, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan +2000 +5000 +1000 Ukupno oko 27000din Neznani junaci.. Ponavljam se kao papagaj ali ne mogu drugacije, hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5614 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 2512 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, vadi ti taj agregat!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jun 16, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh mu ja.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Jun 16, 2020 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Vadi, vadi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 399 Napisano Jun 16, 2020 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, zlig0r je napisao: valjda ces da das jedan krug? salim se naravno, no ako se dobro secam, jedared si mi obecao kad ti budem u blizini da dodjem da se zvanicno upoznamo, da ces me vodis na neki odlican rajd u tvom kraju...a greota da ne idemo zajedno....tako da sredjuj zverku pa da aprilije krivinare zajedno ...ja hocu ½ kruga i to nadam se 17.7 kad se budem vracao iz Grčke i svratio da obidjem V.Han. Ja sam onaj od 09:29:05 I da vadi bre to napolje i šalji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...