Staman 714 Napisano Octobar 2, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: To je problem zato sto nisu uradio upload u 2k ili 4k rezoluciji. Ono sto ja radim je da 1080p renderujem u 2k i uradim upload i on prebaci na vp9 kodek umesto skrnavog avc1. Ako te interesuje evo ti moj guide kako ja radim u premieru Ovo je 1080p renderovan u 2k. Kako da znas da je snimak prebacen u vp9? Desni klik na video > Stats for nerds i nadji koji je kodek. sad vidjeh jeste avc1 ja sam cijelo vrijeme mislio ukoliko ga exportujem na tu velicinu da ce mi gubiti na konacnom scoru. da ce slika biti nekako razvucena i mozaikovana jos vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Octobar 2, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan i da jos jedna stvar vidjeh postavis 5.1 naspram 4.1 koji ja postavljam, jos nesto, na youtubu sam vidio da je rezolucija bolja ukoliko stavis umjesto vbr 1 na cbr i i bitrate na 40 na ustrb veceg fajla, jos nesto me int, da li a to nije na klipu precizno objasnjeno, biras 2160 4k ili ? jer gore si stavio 1080 p>? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17123 Napisano Octobar 2, 2019 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti, kvalitet je potpuno isti pri eksportu ali ce na youtube biti bolji jer ce pokrenuti vp9 kodek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Octobar 2, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Motorcyclist je napisao: Nece biti, kvalitet je potpuno isti pri eksportu ali ce na youtube biti bolji jer ce pokrenuti vp9 kodek. dakle na 1080 pa promijeniti velicinu na 2160 x `1440 ili odmah izabrati 2`160 4k rezoluciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17123 Napisano Octobar 2, 2019 Integrisan, 5033 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Staman said: dakle na 1080 pa promijeniti velicinu na 2160 x `1440 ili odmah izabrati 2`160 4k rezoluciju? Kako god zelis. Ako mozes da snimas u 2k pri zeljenom FPS onda snimaj. Ako ti pak treba vise prostora i dovoljno ti je 1080p mozes i u toj rezoluciji pa posle da renderujes u 2k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar zr 10 Napisano Octobar 9, 2019 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nepotreban rizik,nema uzivanja.... Pre tri meseca sam isao 50 kroz naselje,izleteo mi covek sa autom.U momentu udara sam mozda isao 20km/h.Motor je jos slupan ja jos idem u banju. Tako da pamet u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...