zagadjenje 66 Napisano Septembar 28, 2019 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je uslužni i sve informacije preko br tel. Na prodaju kuća u Čenti, oko 100 kvadrata , izlaz na dve ulice, bašta i veliko dvorište, 13 ari placa. Kuća starije gradnje, povezana linijom 109 do Padinske skele. Može se pogledati uz najavu, dogovor!! 20.000e Dušanka 063/ 867-6096 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 28, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo su mi lepe te kućice Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Septembar 28, 2019 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ja je odmah zamisljam skroz restauriranu, ne kazem namerno renoviranu... sve da ostane kako jeste, samo da joj se da sjaj i puna funkcionalnost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Septembar 28, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo sto mislite , dok se ne uzme kalkulator .. , sem ako se ne gleda na novcanik . 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Septembar 29, 2019 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ovde ima racunice, kad vidim da je vlaga stigla do pola prozora... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 29, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo prvi da trolujem, ali ja bi umro posle 15 minuta provedenih u toj kuci. Ekstremno sam alergican na vlagu. Ulazio sam kod ljudi u kuce, stanove i posle par minuta krene da me svrbe oci i nos. I kad kazem da imaju vlagu, niko ne veruje. Posle kad otkriju da ima stvarno, onda kazu e pa bilo malo kao u cosku do kupatila. Ja sam stvoren, za one sto idu da izvidjaju stanove i kuce, gledao sam na nekoj stranoj televiziji da postoje, samo imaju kerove za to, aahahaha. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7766 Napisano Septembar 29, 2019 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi dao oglas, 2-3 gledanja dnevno bi imao zagarantovano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 29, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, miksamgm je napisao: Nisam hteo prvi da trolujem, ali ja bi umro posle 15 minuta provedenih u toj kuci. Ekstremno sam alergican na vlagu. Ulazio sam kod ljudi u kuce, stanove i posle par minuta krene da me svrbe oci i nos. I kad kazem da imaju vlagu, niko ne veruje. Posle kad otkriju da ima stvarno, onda kazu e pa bilo malo kao u cosku do kupatila. Ja sam stvoren, za one sto idu da izvidjaju stanove i kuce, gledao sam na nekoj stranoj televiziji da postoje, samo imaju kerove za to, aahahaha. To treba da se okreči pred prodaju i vlage nema... u početku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Septembar 29, 2019 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi se tako lako maskirala vlaga bilo bi super, ali je malo komplikovanije od toga. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 30, 2019 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pratim oglas, cisto mi je interesantno, zato sto sam pre 4g. kupio kucu u Centi, gde realno provedem vise od 6meseci godisnje. Ne znam gde se kuca koja se prodaje, tacno nalazi ali me cudi vlaga u toj meri. Gradjena je bez temelja, ciglom iz zemlje, debelim zidovima. Centa je jedno od sela u Banatu na najvecoj nadmorskoj visini, tako da nemamo problema sa poplavama i sl. Prvo bi trebalo utvrditi razlog za vlagu pa krenuti dalje. Slazem se da je interesantna za restauraciju, kuca i delovi namestaja. Cenu ne bih komentarisao, to ce onaj ko je kupac sam utvrditi na licu mesta, dosta kuca u selu je na prodaju. Da podrzim onog ko kupuje, ako ovo cita, nece se pokajati. Selo je pitomo, blizu tri grada, mirno i tiho, ljudi, velikom vecinom, dobronamerni i spremni da pomognu. 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 3, 2019 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan 100 dindzi pivo u kafani........... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...