NenadPT 66 Napisano Jun 8 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan moze li sa probnom preko npr bih cro cg U kojim zemljama važi probna vozačka dozvola i koja pravila važe za mlade vozače? - Auto Saveti AUTOSKOLALAGUNA992.RS Svake godine, hiljade mladih u Srbiji uspešno polaže vozački ispit, stičući pravo na upravljanje motornim vozilima.Tačan broj novih vozača varira iz godine u godinu, ali je evidentno da postoji stalni priliv mladih vozača na naše puteve. I to se menjalo, u BiH može, u Hrvatskoj može samo ako si punoletan. U CG ne može. Ima detaljnije u tekstu. Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 314 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan @Korto Maltezepromenili su zakon 2023 godine ,ne dobija se probna dozvola Ako imas b kategoriju druze vreme.O, hvalim te Bože! Nesto pametno da urade. Drago mi je da nisam u pravu!!!Sent from my SM-S926B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasarados 2 Napisano Jun 9 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo bio sam danas u MUP u i predao za upis nove kategorije tako da neću dobiti probnu dozvolu. E sad dok ne stigne ta nova rekli su mi da ne smem da vozim (za oko 7 dana stize) Hvala na odgovorima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 880 Napisano Jun 12 Zainteresovan, 312 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan I nemoj da voziš. Mene je uhvatio neizdrž tih 7 dana pa sam vozio i na semaforu čovek iz nekog razloga krene u rikverc i pregazi mi stopalo, padne motor... Glup početak moto karijere hahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 33 Napisano Jun 22 U prolazu, 69 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da je ovo djubre od propisa ukinuto. Ne secam se kad sam tako poludeo u zivotu nego kad sam video da cu morati da furam probnu 2 godine. Jednom me uhvatio pandur u 22:55, srecom nije ni gledao na sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 222 Napisano Jul 14 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koju taksu treba da platim na E-uprava kada menjam probnu da se pridruzi mojoj pravoj dozvoli? Izdavanje vozacke dozvole nakon isteka roka vazenja probne dozvole ili Izdavanje nove vozacke dozvole zbog upisa nove kategorije? Volela bih da izbegnem dodatno setanje po salterima ako mogu i da uplatim ovo online ._. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13072 Napisano Jul 14 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ako već imaš neku kategoriju, tj. normalnu vozačku, ističe ti druga probna, trebalo bi ovo drugo što si napisala "Izdavanje nove vozacke dozvole zbog upisa nove kategorije" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 222 Napisano Jul 14 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Blaza said: Ako već imaš neku kategoriju, tj. normalnu vozačku, ističe ti druga probna, trebalo bi ovo drugo što si napisala "Izdavanje nove vozacke dozvole zbog upisa nove kategorije" Hvala, ja sam vagala prema ovoj prvoj opciji ali mi je i druga imala smisla jer vec imam dozvolu, a mi smo bili u 'rupi' zakona tada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...