kizoni 4 Napisano Septembar 23, 2019 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Zoran. Živim u Krnjači (Palilula). Imam 41 godinu. Imalac sam A kategorije od kraja avgusta ove godine. Pošto sam ljubitelj prirode želja mi je enduro motor. Iskreno nemam ranija iskustva sa motorima, pa planiram da počnem sa skuterom i to sa manjom kubikažom dok ne steknem potrebno iskustvo. Već neko vreme pratim forum i drago mi je što sam konačno i ja član. Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 24, 2019 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 24, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао, комшија! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...