SrdjanM 0 Napisano Septembar 13, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 comet Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, naime imam hyosung motor i ima nekih problemcica medjutim ne ide mi od ruke da nadjem majstora za njega, pa ako ima neko majstora za njih BG ili okolina bio bih zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 13, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan nema tu nista specijalno drugacije nego na drugim motociklima,moze bilo koji majstor da ti popravlja a za delove ne znam ni sam gde se kupuju.Bokilic ume sigurno da ti pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanM 0 Napisano Septembar 14, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 comet Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavao sam vec kod razlicitih majstora nijedan nije hteo kaze ja to ne radim...Nasao sam neki stari post sa ovog foruma za nekog marka iz visnjice izgleda da radi idalje lik pa cu sa njim da vidim ako moze ovo da sredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusavao sam vec kod razlicitih majstora nijedan nije hteo kaze ja to ne radim...Nasao sam neki stari post sa ovog foruma za nekog marka iz visnjice izgleda da radi idalje lik pa cu sa njim da vidim ako moze ovo da sredi Majstor Caki iz Zarkova radi provereno, odrzava drugaru slican motor od 250cm3 samo naked varijanta.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanM 0 Napisano Septembar 16, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 comet Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, vidakn said: Majstor Caki iz Zarkova radi provereno, odrzava drugaru slican motor od 250cm3 samo naked varijanta. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk E bas taj imam ja gt250 naked verzija, hvala ti. Ako imas pusti lokaciju ili broj od majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E bas taj imam ja gt250 naked verzija, hvala ti. Ako imas pusti lokaciju ili broj od majstoraCaki +381 64 2222499Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanM 0 Napisano Septembar 17, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 comet Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, vidakn said: Caki +381 64 2222499 Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Hvala care Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...