Petartdm 163 Napisano Septembar 13, 2019 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan da je malo bliže došao bi pa i radi roštilja. nisam cuo da se prije održavao moto susret u Leskovcu ? jeli to na sajmištu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Septembar 18, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad je za vikend bio skup u le, ovaj niko ne pominje od mojih drugara, sad ovde prvi pit vidim.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17034 Napisano Septembar 18, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, brdy je napisao: Pa sad je za vikend bio skup u le, ovaj niko ne pominje od mojih drugara, sad ovde prvi pit vidim. Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Prethodnog vikenda bila moto žurka, a ovo sada je moto skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 163 Napisano Septembar 18, 2019 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan E pa bas tako ...Pozdrav svima i dobro nam dosli !!! Bice rostilja , pica , raznih motoraskih igara i nagrada ,dobre muzike ! Kako je ovo druga godina postojanja MK "Leskovac" u mogucnosti smo da organizujemo samo jednodnevni skup a sto ce nadamo se iduce godine prerasti u dvodnevni (vikend ) skup ...! Jos jednom se unapred zahvaljujemo na poseti i dobrom druzenju ....skup ce biti odrzan pored hale sportova "Zdravlje" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2676 Napisano Septembar 18, 2019 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan u zdravje i srecno vam bilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icvele 8 Napisano Septembar 18, 2019 U prolazu, 17 postova Lokacija: LE Motocikl: stromče ;) Prijavi odgovor kao problematičan On 9/14/2019 at 12:18 PM, mile fazer said: da je malo bliže došao bi pa i radi roštilja. nisam cuo da se prije održavao moto susret u Leskovcu ? jeli to na sajmištu ? Sajmište se renovira, ne mož' pristupiš ni peške. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...