antic 66 Napisano Septembar 13, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Velicina L, po mogucstvu duboke, u sto boljem stanju, ponude moze u pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 13, 2019 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Buraz, poruci u Moto Land-u moze i na adresu da ti dodje Nisu skupi a ima dobih. Rukavice | Motoland WWW.MOTOLAND.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2589 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 1288 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Plus imaš pravo da ih vratiš/zameniš ako ti ne odgovaraju u roku od 14 dana bez troškova (osim dostave koja je uvek na tvoj teret). Mislim, to važi za apsolutno svaku robu, prema Zakonu o zaštiti potrošača. A Motoland ima enorman izbor moto rukavica. Prošle nedelje sam bio u radnji, jedno pola sata probavao razne modele i na kraju i dalje nisam znao koji bi mi najviše odgovarao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Septembar 13, 2019 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Bikers gear rukavice velicine L, za prodaju. Inace, nove su i nisu koriscene. Slike mozes videti u mojoj temi, u forumu moto berza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Septembar 13, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Bacicu pogled na ovom sajtu. Gledao sam na sajtu Barela, ima okej rukavica ali u radnji u Nisu nema nijedan model koji mi se svidja, pa ne bih da porucujem bezveze mozda mi se ne bi svidele uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Septembar 13, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan U Barelu, vidi sa Manetom ili onom curom sto radi, ne znam joj ime ali mu je sestra. Stalno salju robu za Bg i nazad pa mogu ako nesto proberes da ti povuku iz svoje radnje u Bgu pa da donesu u Nis, probas, vidis, ako ne odgovara nikom nista, ako odgovara kupis. Nemoj da se cimas sa radnicima, nit sta znaju oko prevoza nit sta mogu da dogovore. Ja sam tako kod njh kupio neke Oxford rukavice. Naravno malo sacekas dok donose i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Septembar 20, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam Oxfordove RP 3 u Barelu, videcemo kako ce da se pokazu ali prvi utisak je odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Septembar 20, 2019 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo I ja rp3 samo kratke, pre 2 nedelje. Nosio sam ih 2 puta do sada, prvi put po gradu drugi put na turi od 850km. Prvi utisci odlični, fino provetrrena rukavica, odlična za tople dane, osećaj komandi nebo i zemlja u odnosu na moje stare no name rukavice. Ali zato na ovoj drugoj vožnji, od 850km, katastrofa. Ne znam da li je fabrička greška, ali desna rukavica me je toliko nažuljala na zglobu prsta od karbonskog protektora da mi je napravila ranu. Sada ne znam da li bi prihvatili reklamaciju jer ono je nepodnošljivo za bilo kakav iole duži put. Sent from my SM-A600FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Septembar 23, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/20/2019 at 9:14 PM, 00vladan said: Uzeo I ja rp3 samo kratke, pre 2 nedelje. Nosio sam ih 2 puta do sada, prvi put po gradu drugi put na turi od 850km. Prvi utisci odlični, fino provetrrena rukavica, odlična za tople dane, osećaj komandi nebo i zemlja u odnosu na moje stare no name rukavice. Ali zato na ovoj drugoj vožnji, od 850km, katastrofa. Ne znam da li je fabrička greška, ali desna rukavica me je toliko nažuljala na zglobu prsta od karbonskog protektora da mi je napravila ranu. Sada ne znam da li bi prihvatili reklamaciju jer ono je nepodnošljivo za bilo kakav iole duži put. Sent from my SM-A600FN using Tapatalk Najbolje bi ti bilo da odeš i kažeš, možda je neka minimalna fabrička greška pa te zbog toga žulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Septembar 23, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Na gornjoj strani su sa unutrasnje strane a donji deo tj saka je spoljasnji sav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Septembar 23, 2019 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Pod uslovom da postoji račun (pošto sam ih dobio za rođendan) idem da reklamiram jer šake su mi identične, znači nije do njih . Nije kažiprst i palac, nego šav protektora sa nadlanicom, sa gornje strane. Kada stisnem pesnicu je naročito kritično. Sent from my SM-A600FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Octobar 13, 2019 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Update : ne prihvataju reklamacije čak i sa računom u ovakvim slučajevima. Rekli su mi da podmetnem tanak sunđer i da vozim. Pošto mi je takva sudbina, od sada nosim flaster kada nosim ove rukavice i dobro razmišljam da li ikada kupiti išta u Barelu kod Sava Centra. Sent from my SM-A600FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Octobar 13, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad kapiram zasto si stavljao flaster juce kon stop. Meni su zamenili kad sam uzeo od njih rukavice pre 2, 3 godine, kasnije se ispostavilo broj manje. Mozda da probas sa tom pricom pa da uzmes broj vece.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Octobar 13, 2019 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan A ti misliš meni bilo dosadno pa se bandažiram na svakoj pauzi? Smislio sam dugoročno rešenje samo da nađem vremena da ga sprovedem u delo. Inače, ta priča sa većim brojem ne ide jer kada sam probao veće, pa, velike su Jednostavno je greška u proizvodnji ovde problem. Sent from my SM-A600FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Octobar 14, 2019 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da ti ponudim Revit rukavice duboke ,goretex ali su M velicina , ne znam da li bi ti odgovarale. Samo probane na jednoj voznji ali ne odgovara velicina,bukvalno nove . Ako te interesuje islikacu ih danas i poslati slike . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Octobar 14, 2019 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Ne može da škodi, slobodno pošalji na pm pa pričamo dalje. Sent from my SM-A600FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...