00vladan 301 Napisano Septembar 7, 2019 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Koji je pravilni način predstaviti se na forum koji pratiš aktivno više od 2 godine a tek sada se registruješ? Sramota lična postoji, priznajem. Pitanje i sada da li bih se registrovao, da nisam bio "prisiljen" od strane člana od koga sam danas kupio dve kacige a uslov da mi proda iste je bio krajnje plemenit, da se pridružim BJB zajednici. Nemam neko preterano iskustvo ni u kilometrima ni u godinama vožnje. Motor vozim čisto iz zadovoljstva kada obaveze dozvole. Trenutno vozim Aprilia Shiver 750 koja je drastični skok u odnosu na matoru Hondu FT500 prerađenu u bobbera i koja je morala da se proda što zbog zakona (registracija) što zbog selidbe iz Niša za Beograd. Od nedavno sam na NBG odakle je BJB i potekao koliko znam. Odužio sam pisanje u nadi da ne znam...nadoknadim i opravdam možda sebe što nisam do sada bio zvanično član? Svakako me je ovaj forum gurnuo u svet dva točka na čemu sam neizmerno zahvalan. Načitao sam se putopisa, majstorija i ostalih tema sa velikim zadovoljstvom. Radujem se druženju unapred. P.S. Verujem da će ljude više interesovati slika onoga što vozim nego mene, pa u skladu sa tim evo i slike 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Septembar 7, 2019 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Septembar 7, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8214 Napisano Septembar 7, 2019 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Btw oduvek mi je taj shiver bio intrigantan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Septembar 7, 2019 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici Primarni cilj mi je zapravo bio neki Monster ali se poslagale kockice za Shivera. Svakako intrigantna zverka, nisam se pokajao do sada. Tek nedavno sam saznao da ih i policija ima i da su prilično izdržljivi. Sent from my SM-A600FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Septembar 8, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Septembar 8, 2019 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan A shiver je babaroga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...