zarekg 239 Napisano Octobar 6, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan To sto ti je pola pricalo da ne uzmes, ne znaci da su 100 %u pravu . Nego, u zdravlju da ga vozis . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 6, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju ga vozio i nek te verno sluzi puno kilometara Samo, ne kapiram prodavca, kaze kao radio je klip i cilindar pre prodaje, a vec ima 15.000km predjenih, a da bi presao toliko treba bas puno da se vozas, u proseku, za tu kilometrazu treba bar 2 sezone, tako da taj klip je vec na pola zivota ako ne i vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka Stojkovic 1 Napisano Octobar 6, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima! Rekao je da je radio na 15:000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka Stojkovic 1 Napisano Octobar 6, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, takodje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Octobar 6, 2019 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, ljubav nema cenu. Ako crkne, crkao je. Ako je skupo da ga popraviš, gurneš ga u kanal ili prodaš za 350. I prežališ. Imao si šta si hteo. U tom smislu kupovina ne može biti greška. E, jedino što ti mali, 20 godina stari motori u meni bude strepnju da će neki zarđao šraf da pukne... A strašno je kada padneš i pri brzini od 40kmh, o 180 da ne pričamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka Stojkovic 1 Napisano Octobar 6, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Poveo sam kada sam ga kupovao, dobrog majstora koji se veoma razume u motore. Vozi dosta godina motor. Popravlja ih... To sam samo tada vozio da vidim koliko ide. Mogao je jos ali put mi nije dozvoljavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka Stojkovic 1 Napisano Octobar 6, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Bezbednost na prvom mjestu. Kupio sam MT kacigu. Nisam imao para za neku bolju. Ova me sasvim solidno sluzi. Uzeo sam je u mat boji. I rukavice neke ne znam koja je marka, neke za 60 evra. Super su. Planiram neko odelo i Scorpion kacigu ali polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Octobar 6, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proveri dobro kocnice i vesanje. Mnogo su bitniji nego to sto ide 180. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka Stojkovic 1 Napisano Octobar 6, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, VanjaM je napisao: Nabavi i jaknu sa protektorima obavezno a mozes i samo protektore da kupis za fazon 30e. Mene je oprema pri padu sacuvala od vecih povreda a pogotovo od poderotina. Hocu, hocu. Kocenje je odlično a vesenje je dobro. Hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 7, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto neko rece gore, bitno da je srce na mestu, jebes pare, pare dodju i odu, osmeh na licu nema cenu I ja sad kad razmislim, zaobisao bi neke motore koje sam kupio u proslosti, ali jbg, bio sam mlad i srecan u tom momentu i to mi je najbitnije bilo, a ostalo je istorija, sustina je da covek najbolje uci na svojim greskama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka Stojkovic 1 Napisano Octobar 8, 2019 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadrs125 2 Napisano Novembar 2, 2019 U prolazu, 39 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Aprilia rs 125 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kao vlasnik rsa 07 godista mogu da ti kazem da zaboravis i koliko trosi i koliko ulazes u motor kad otvori egzap i poludi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...