Bok91 4 Napisano Septembar 1, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Bojan, imam 28 godina, zivim u BG-u (NBGD). Vozio sam Apriliju AF1 do pre par godina pa sam napravio pauzu, sada planiram da predjem na hondu (cbr 600). Imam poprilicno vozackog iskustva, nadam se da cu ovde nauciti dosta korisnih stvari, i pomoci zajednici koliko budem mogao 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4765 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bojane i dobro nam dosao. Konacno da se neko lepo predstavi na forumu, svaka ti dala Bojane moj savet na drugu temu ti je zx6r, najlepsi je od 4 pomenuta motora, bar za mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Septembar 20, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Bojane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...