ProMaster 8295 Napisano Novembar 6 (promenjeno) Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, mrle je napisao: Ne. Ideš tamo gde te pozovu. Mene je sudija poslao (kao i pre) u Rakovicu u Kraljice Marije, Jelene... Brkam, ali znam gde je Ne radi to vise, prebaceno je u Savsku. Kad sam ja isao, islo se pre nego dodjes do sudije, kad dobijes poziv, a ti pravac u "ispovedaonicu" Promenio Novembar 6 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8373 Napisano Novembar 7 4_tocka_i_karoserija, 1867 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, RankoBg87 je napisao: Kako bi ga skinuo da sam bio pesak I ako ti se desi, nemoj, popićeš krivičnu prijavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2652 Napisano Novembar 7 (promenjeno) Drug član, 1605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kao pesak imam pravo da predjem na pesackom tj imam prednost a ako ovako neko uradi a ja ga skinem onda sam ja kriv a ne on sto je mene ugrozio Ko bi bio kriv u ovoj situaciji, teretnim vozilima je zabranjeno obilazenje na celoj obilaznici, jes on dao migavac tj nameru d ahoce da izvrsi radnju ali ne bi trebao da ometa vozlia koja su vec u toj traci, obojica smo vozili 120-130, Audi je 3.0 pa i ima da kazem jace kocnice i video je na vreme sta ce ovaj da uradi, kolega mi je i sam vozi kamion i zna kako je al ono nije bilo naivno. Promenio Novembar 7 član RankoBg87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8373 Napisano Novembar 7 4_tocka_i_karoserija, 1867 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan To je ono što ja kažem da vozimo "na šesto čulo". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15413 Napisano Novembar 8 Drug član, 1770 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nije moj video, ne znam detalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2652 Napisano Subota u 16:10 (promenjeno) Drug član, 1605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bio onaj dan bolje da nisam izlazio iz kuce. Seo u auto idem da zavrsim lagano sta imam, kako sam izasao na ulicu haos. Nema ko me nije isekao, izleteo ispred mene, skrenuo naglo bez migavavca kod nekog objekta, kao da su danas izrasli na ulicu svi oni sto voze 30 i jebe im se za ostale. Prilazim kuci, imamo suzenje puta, vec sam na tom suzenom delu fali mi 10 metara da prodjem, ide auto vidim da ne staje, nabije me u granje, upadnem u manju rupu, pogledam statija zena, telefon na uvetu, muski sedi pored, dete pozadi u sedistu. Izgoreo sam, ona me pogleda sa sve telefonom na uvetu, muski gleda pravo. Definitivno nam treba jedan reset i da sve opet krene iz početka. Mnogo su se ljudi oslobodili i ne misle za svoje i tudje zivote. I da, prilazim pruzi, auto ispred mene, vidim da treperi crveno i spusta se rampa, liku se bukvalno spustila rampa na soferku, vratio se malo nazad, izlaze dvojica od jedno 45-55 god i smeju se, nije prosle par sec auto obilazi nas troje i prelazi prugu a mozda 10 sec kasnije nailazi voz. Promenio Subota u 17:45 član RankoBg87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1420 Napisano Subota u 16:15 Drug član, 557 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Odvališ retrovizor i onda i ti gledaš pravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2652 Napisano Subota u 16:46 Drug član, 1605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma videh dete. Vozio i felne od auta, sve proletelo napred. Najgori su mi ti kad zena vozi a muski ne okrece glavu. Rekoh neki dan, nece mi biti zao auta, necu kociti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1420 Napisano Subota u 17:38 Drug član, 557 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa, ja sam mislio da si bio motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2652 Napisano Subota u 17:45 Drug član, 1605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ispravio sam da se zna koji prevoz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 5984 Napisano Subota u 21:55 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, RankoBg87 je napisao: statija zena, telefon na uvetu, muski sedi pored, dete pozadi u sedistu. Ih kakv si bre,pa ponedeljak neradan,zure na produzeni vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2652 Napisano Subota u 22:14 (promenjeno) Drug član, 1605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta zuri ide 20 na sat i boli je uvo za sve. Promenio Nedelja u 10:16 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10976 Napisano Nedelja u 06:19 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan On 11/8/2024 at 6:24 PM, yogibear said: Nije moj video, ne znam detalje... Nije mi jasno sto je budala na skuteru sisla sa motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2652 Napisano Nedelja u 10:19 (promenjeno) Drug član, 1605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo video. Vidi se koliko je blizu ivice a ja sam se pomerio do kraja u granje i upao u rupu sto se vidi, inace moje levo je potok, stavljen je drobljenji asfalt tako da bez problema moze da se zavrsi u istom. Promenio Nedelja u 10:19 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 439 Napisano Nedelja u 12:38 Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, RankoBg87 said: Evo video. Vidi se koliko je blizu ivice a ja sam se pomerio do kraja u granje i upao u rupu sto se vidi, inace moje levo je potok, stavljen je drobljenji asfalt tako da bez problema moze da se zavrsi u istom. Slabo ti to psujes, treba malo socnije ,ugradi one nozeve( po mogustvu na dugme da izadju) kao na reklami za Reanult 4 GTL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2652 Napisano Nedelja u 13:12 Drug član, 1605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To mi zelja, neki stariji dzpi, ojacanja i neke cevi na hidrauliku da izadju da mogu da cepaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stylo 39 Napisano Nedelja u 15:16 U prolazu, 12 postova Motocikl: Peda Tekken 250 Prijavi odgovor kao problematičan Treba jedna FAP masina da se uzme, pa kad im branik bude u nivou zuba razmislice dva puta o svojim postupcima.Sent from my CRT-NX1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3797 Napisano Nedelja u 15:23 Drug član, 458 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre neko vece ulazim kombijem u kruzni tok sa dve trake. Pored mene u desnoj traci za duzinu auta golf sa guskom , Bg table. Ja idem pravo ona bezi skroz desno, kontam iskljucuje se. U jednom trenutku vidim da namotava volan i ne gledajuci sece mene i odlazi na izlaz broj tri. Da nisam ukocio ladno bi udarila u mene. Mislite da se uzbudila, pogledala? Da je udarila u mene bila bi ubedjena u svoju ispravnost! I to posle vozi, ima dozvolu i auto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1420 Napisano Nedelja u 15:32 Drug član, 557 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, ona je ostala u svojoj traci do izlaza br.3? Ona je u pravu. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7714 Napisano Nedelja u 15:33 (promenjeno) Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @vex Kolega, ako sam ja dobro razumeo situaciju, apsolutno bi ti bio kriv. Već prežvakana priča, ako ne menja traku, u kružnom toku, 38 i više krugova može da napravi, ti iz unutrašnjeg "prstena" prelaziš i sečeš traku u kojoj se ona kreće. Odbaci ovo gore ako sam ja pogrešno razumeo tvoju situaciju. Edit: Bez ljutnje ali i ti si jedan koji bi ovo trebao da pogleda... Promenio Nedelja u 15:34 član the_doctor 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Nedelja u 15:41 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Osim ako nema znak na ukljucenju da je spoljasnja traka samo za prvi izlaz. Sto je cesto slucaj. To je bas jedna nelogicnost da mozes da kruzis spoljasnjom trakom, i zbog toga i vecina sudara u kruznom. Ali takvo je pravilo (desne strane) ako nije drugacije naznaceno na ulasku ili fizickom preprekom spreceno menjanje trake (upravo iz tog razloga da se izadje na prvi izlaz spoljasnjom). Kruzni najbolje uleteti i proci sto pre, tako da niko nema mogunost da te udari. zanemariti trake i pravila Promenio Nedelja u 15:44 član Blackened 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3797 Napisano Nedelja u 15:43 Drug član, 458 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Vidi za pismene je nacrtano leva izlaz 2 i 3 a desna izlaz 1 i 2 . Sad sto ona namotava kao da vozi Scaniu i "vata ajnslag" je potpuno druga prica. Em nije ni bila guzva mogla je pre mene da udje u levu traku al dzaba da objasnjavam. I da gledao sam lika koji pravi krofne sa mercom u istom naravno po pravilima jer nije menjao traku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7714 Napisano Nedelja u 15:53 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, RankoBg87 said: Evo video. Vidi se koliko je blizu ivice a ja sam se pomerio do kraja u granje i upao u rupu sto se vidi, inace moje levo je potok, stavljen je drobljenji asfalt tako da bez problema moze da se zavrsi u istom. Ranko je moj drug i neće mi zameriti. Napisaću moje vidjenje ove situacije i zašto mislim da je Ranko ovde kriv. Da li dotična telefonira, ostavljam po strani, ti iz svog auta na tu temu ne možeš ništa. Ali, što se tiče mimoilaženja sa njom, možeš. Put definitivno nije širok dovoljno da se lagano mimoidjete, i da oboje morate uhvatiti ivicu, ili i sići s puta da bi se mimoišli. U trenutku pred mimoilaženje, ona je skoro pa maximalno pomerila svoj auto u njeno desno - leva strelica. Pogotovo ako uzmemo u obzir ćupriju koju je trenutak pre pošla. Film se nastavlja, ti moraš uraditi isto, pomeriti se malo u svoje desno, ali tu nastaje situacija zvana bandera, desna strelica. Pošto je "prepreka" sa tvoje strane puta, ti si taj koji treba da propusti nju, sa sve telefonom na glavi, nažalost. Pišem ovo u cilju učenja, razmene mišljenja i boljeg sutra. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Nedelja u 15:59 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam i ja za Ranka hteo da kazem, ali se ne vidi jel ima znak za suzenje puta. Ranko vozi brze i ima rupu/los put, on treba da uspori i propusti vozilo koje ide redovno svojom stranom. Nego oko SAT emisije, ok lepo su sve pricali. Ali nigde ne spominju sustini i predefinisane kretnje pred ulazak u kruzni tok. Ispada da svi treba u spoljnu da idu i onda nikada nisi kriv. Nisu pricali o tome da li se sme ici ceo krug spoljasnjom iako ima naznacen izlak/desno strelica u trakama pred ulazak u kruzni tok, itd, to su ceste situacije, upravo ovo sto se desilo vex-u. Kako se onda radi ceo krug, ako je spoljna za 1. i 2. izlaz. Cela emisija o tome, a oni jedno te isto. Promenio Nedelja u 16:08 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7714 Napisano Nedelja u 16:08 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je @Blackened. Apsolutno se slažem sa delom oko oznaka na putu pred ulazak u kružni. Ali gle sad trik pitanje, desio se sudar na nekom delu kružnog toka. "Krivo" lice lagano može da slaže odakle je došlo u kružni, i da nastane obrt krivice prilikom procene pandura. Takodje, ovaj drugi, u trenutku kad vidi vozilo u traci pored sebe, ne zna na gde je ovaj drugi ušao u kružni. Tako? Izvinjenje kolegi @vex, gore u postu nije napomenu najbitniju stvar, da horizontalna signalizacija usmerava pravce kretanja u KT. Po njegovoj priči je kriv jedan kroz jedan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...