♤Peya 7 Napisano Septembar 1, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, oduvek sam se palio na motore, pogotovo sportske ali mi je otac oduvek govorio da se u Beogradu zbog vremena mogu voziti svega 4 5 meseci jer je inace hladno na motoru ali sam mu uvek govorio da kenja mnogo. Napunio sam 18 i uskoro planiram da kupim sportski motor pa me pre svega zanima koliko da ocekujem da cu moci da ga vozim od 12 meseci ❤ 6 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 1, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dokle? Zar admini nemaju rešenje za ovo? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Septembar 1, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Da li na ovaj post uopste moze da se da neki smislen odgovor?! Crno dete, ti li si? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...