mladenjanjusevic 108 Napisano Avgust 30, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Prikljucak se nalazi na prednjem delu motora ispod maske. Zivo me zanima za sta sluzi ako neko zna. Motor je Yamaha FZ6 S2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Avgust 30, 2019 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ili na prilkljucak za grejane rucice...Sent from my moto e5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Avgust 30, 2019 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni vlasnik ti je ostavio nastavak za punjac zakacen na ekumulator. Lici mi na CTEK prikljucakNa nekog me ovo podseća iz nekog razloga Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 30, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Nije za Ctek. Ja ga imam. Moguće da je za punjenje akumulatora ali je punjač drugi tip pa time i priključak. Ja sam na mom motoru isto imao da lakše punim akumulator zimi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1341 Napisano Avgust 30, 2019 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Za punjenje akumulatora, ja imam isti ovakav prikljucak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 30, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vecina napisa prikljucak za punjac akumulatora, posto je FZ 6 specifican sa mjestom akumulatora kao i TDM ispod rezervoara, samo sa prednje strane. Pozicija 15. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Avgust 31, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...