jovadetlic 1 Napisano Avgust 27, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Piaggio Beverly Cruiser 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje, zanima me da li neko zna gde mogu da nadjem reducir sa izduva na granu za Akrapovic. Ako neko možda zna nekog dobrog majstora za izduve(auspuhe) da prave može i tako.Evo otprilike i na slici šta mi treba, pozdrav i hvala. Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Avgust 27, 2019 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Robert, Dragon, Tora mogu ti napraviti sabirnu cev. Imas jos u Beloj Crkvi I u blizini Sremcice, Bane se zove lik ako se ne varam a imas I Pirketa (samo je pitanje dal oce il nece). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovadetlic 1 Napisano Avgust 27, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Piaggio Beverly Cruiser 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Robert, Dragon, Tora mogu ti napraviti sabirnu cev. Imas jos u Beloj Crkvi I u blizini Sremcice, Bane se zove lik ako se ne varam a imas I Pirketa (samo je pitanje dal oce il nece).Hvala puno!Daj neki kontakt gde mogu da nadjem te magove?! Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Avgust 27, 2019 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Guglaj drug..... guglaj pa ces sve naci. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Avgust 27, 2019 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Sa kog precnika na koji precnik ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovadetlic 1 Napisano Avgust 27, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Piaggio Beverly Cruiser 250ie Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Nele11 je napisao: Sa kog precnika na koji precnik ti treba? Pa pazi najbolje bi bilo da donesem tom nekom da on tacno premeri ja koliko mogu ovako ide sa 63mm na 43mm ali ponavljam ovo ja merim sa metrom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovadetlic 1 Napisano Avgust 30, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Piaggio Beverly Cruiser 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoći i sugestijama. Snašao sam se na kraju, našao sam Baneta čovek živi u Bariču kod Obrenovca i mogu svima da ga preporučim jer je doktor za auspuhe! Moj izduv je na kraju čak bio i za noviji nije pasovao za moj Bev ali ga je on prilagodio i to izgleda fenenalno! Svaka preporuka za Baneta iz Bariča!!!Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Avgust 30, 2019 Drug član, 4129 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Moš mislit kako sad tutnji....Vozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Avgust 30, 2019 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @jovadetlic Eto vis kako je lako, malo se potrudis i nadjes resenje. Robert preporucuje Baneta, cim ga on preporucuje znaci da nema greske. Dobro je sto si zamenio fabricki izduv jer zadnji desni amortizer pre procuri bas zbog njega.... "ubije" ga toplota koja dolazi iz lonca, dugo mu treba da se ohladi. Jednim udarcem si dobio vise dobrih stvari. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 30, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Dajte kontakt toga Baneta iz Barica, mozda zatreba jos kome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovadetlic 1 Napisano Avgust 30, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Piaggio Beverly Cruiser 250ie Prijavi odgovor kao problematičan [mention=43618]jovadetlic[/mention] Eto vis kako je lako, malo se potrudis i nadjes resenje. Robert preporucuje Baneta, cim ga on preporucuje znaci da nema greske. Dobro je sto si zamenio fabricki izduv jer zadnji desni amortizer pre procuri bas zbog njega.... "ubije" ga toplota koja dolazi iz lonca, dugo mu treba da se ohladi. Jednim udarcem si dobio vise dobrih stvari. Da da nema greške, čovek ozbiljan MAG! Hvala puno[mention=22700]Satelis[/mention] . Bane Auspuh-Servis 0628329039 ,Barič.Ima čovek i instagram pa ga potražite i bacite oko na radove.... Sent from my SM-G960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...