Grasko.car 77 Napisano Avgust 22, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam u Yamaha Barel navedenu jaknu....izgleda top za voznju po gradu (caffe racer style) i recimo za posao kao neka casual varijanta.... na zalost ih vise nema...svaki put kada pozovem Yamahu kazu da je na carini itd... Kakvi su Vaši utisci za ovu jaknu....vredi li tih 240eur https://www.oxfordproducts.com/motorcycle/brands/oxford/rider_wear/leather_jackets/oxford_walton_leather_jacket/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
antic 66 Napisano Septembar 9, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno misljenje je da imas mnogo bolje jakne za manje pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1918 Napisano Septembar 9, 2019 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj uopste da podcenjujes Oxford. Jakne su im mnogo “bang for buck”. Sa konkretnim modelom nemam iskustva ali je moj savet da ju probas. Odnosno da probas sto vise jakni i da kupis onu koja ti najbolje sedne, odnosno onu koja ti je najudobnija a pritom ima sve feature koji ti trebaju a uklapa se u budzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Septembar 9, 2019 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko godina na Sajmu sam uzeo neku Shield marku, no-name makar kod nas, za nekih 18-19000 sa popustom koliko se secam. Jakna ko jakna ok, isti kroj kao ova koju merkas, tvrda debela koza sa svim protektorima, jedino cicak trake popustile. Nosim je i dan danas. Kontam da za Oxford celu od koze (cini mi se da je meksa koza ovako po slici), nije mnogo 240e mimo sajma i bez nekog popusta. Inace Barel obicno ima popuste oko Nove godine i to obicno bas za proizvode Oxford i za Shark kacige koje im ostanu po koji komad. Ja pre dve godine uzeo kod njih bisage, tako da mozda da sacekas decembar, pa ce i jakna mozda jeftinija da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1918 Napisano Septembar 9, 2019 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Da, bice sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8415 Napisano Septembar 10, 2019 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nešto slično sam šio kod Boban koža u Zemunu. Po meri ispala vrhunski od telečeg boksa. Oko 200€ izašla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Novembar 5, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze Boban da sasije jaknu kao Oxford.... To je stari Engleski Brand Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8415 Napisano Novembar 5, 2019 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Grasko.car je napisao: Ne moze Boban da sasije jaknu kao Oxford.... To je stari Engleski Brand Stvar ukusa, ali "po meri" je uvek bolje i skuplje nego industrija.Pogotovo ovakva jakna nije neki izazov sašiti.......klasika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...